קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי

חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תוציא את הברווז מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מחממים התנור ל 204°. ציון השומן על גבי הברווז בצורה crosshatch, בזהירות כדי להבקיע רק את השומן ולא את הבשר מתחתיו. מתבלים את הברווז מכל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים מחבת nonstick קטנה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים את הברווז, העור בצד למטה, במחבת החמה ולהשאיר אותו לבד במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא חום זהוב ואת השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
תוריד את המחבת מהחום, ותהפוך את שדי הברווז כך שתחתית השדיים מצופים בשומן ברווז שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
יוצקים את השומן העודף לתוך מיכל חסין חום, ולשמור על טיגון תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
6
שים את הברווז, עור בצד למעלה במחבת הראשונה שלו, בתנור ומבשלים במשך 10 דקות. הטמפרטורה הפנימית תהיה כ 57°.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן את השדיים ברווז לנוח על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
כדי להפוך את רוטב הדובדבן, לחמם מחבת nonstick קטנה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את שמן הזית ואת השאלוט. Sauté במשך 1 דקה, רק כדי לרכך את shallots.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
10
מוסיפים את היין, המניה והדובדבנים. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את חומץ בלסמי, מלח לפי הטעם, ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
הסר שילוב 1/4 כוס של נוזל ודובדבנים ופירה במעבד מזון מיני. להחזיר את תערובת פירה למחבת עם שאר הרוטב, ומערבבים את הדבש ואת החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
תחתוך את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
יוצקים את הרוטב על צלחת הגשה, ומסדרים את פרוסות הברווז על גבי. מתבלים במעט מלח ופלפל לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ברווז שלםברווז שלם