קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי

חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
תוציא את הברווז מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מחממים התנור ל 204°. ציון השומן על גבי הברווז בצורה crosshatch, בזהירות כדי להבקיע רק את השומן ולא את הבשר מתחתיו. מתבלים את הברווז מכל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת nonstick קטנה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הברווז, העור בצד למטה, במחבת החמה ולהשאיר אותו לבד במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא חום זהוב ואת השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
תוריד את המחבת מהחום, ותהפוך את שדי הברווז כך שתחתית השדיים מצופים בשומן ברווז שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את השומן העודף לתוך מיכל חסין חום, ולשמור על טיגון תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
שים את הברווז, עור בצד למעלה במחבת הראשונה שלו, בתנור ומבשלים במשך 10 דקות. הטמפרטורה הפנימית תהיה כ 57°.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן את השדיים ברווז לנוח על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
8
כדי להפוך את רוטב הדובדבן, לחמם מחבת nonstick קטנה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את שמן הזית ואת השאלוט. Sauté במשך 1 דקה, רק כדי לרכך את shallots.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
10
מוסיפים את היין, המניה והדובדבנים. מביאים את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
11
מוסיפים את חומץ בלסמי, מלח לפי הטעם, ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12
הסר שילוב 1/4 כוס של נוזל ודובדבנים ופירה במעבד מזון מיני. להחזיר את תערובת פירה למחבת עם שאר הרוטב, ומערבבים את הדבש ואת החמאה הקרה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
תחתוך את הברווז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
14
יוצקים את הרוטב על צלחת הגשה, ומסדרים את פרוסות הברווז על גבי. מתבלים במעט מלח ופלפל לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ברווז שלםברווז שלם