זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
תוציא את הברווז מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מחממים התנור ל 204°. ציון השומן על גבי הברווז בצורה crosshatch, בזהירות כדי להבקיע רק את השומן ולא את הבשר מתחתיו. מתבלים את הברווז מכל הצדדים במלח.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים מחבת nonstick קטנה על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מניחים את הברווז, העור בצד למטה, במחבת החמה ולהשאיר אותו לבד במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא חום זהוב ואת השומן כבר שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
תוריד את המחבת מהחום, ותהפוך את שדי הברווז כך שתחתית השדיים מצופים בשומן ברווז שניתנו.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את השומן העודף לתוך מיכל חסין חום, ולשמור על טיגון תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
6
שים את הברווז, עור בצד למעלה במחבת הראשונה שלו, בתנור ומבשלים במשך 10 דקות. הטמפרטורה הפנימית תהיה כ 57°.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
תן את השדיים ברווז לנוח על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
8
כדי להפוך את רוטב הדובדבן, לחמם מחבת nonstick קטנה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את שמן הזית ואת השאלוט. Sauté במשך 1 דקה, רק כדי לרכך את shallots.