חזה ברווז מתוק-טארט עם רוטב דובדבן טרי
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חזה ברווז עם רוטב דובדבן פורט הדרים, חזה ברווז מפולפל עם רוטב דובדבן, ו חזה ברווז עם פינו נואר ורוטב דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
תוציא את הברווז מהמקרר 15 דקות לפני שאתה רוצה להשתמש בו. מחממים התנור ל 204°. ציון השומן על גבי הברווז בצורה crosshatch, בזהירות כדי להבקיע רק את השומן ולא את הבשר מתחתיו. מתבלים את הברווז מכל הצדדים במלח.
מחממים מחבת nonstick קטנה על חום בינוני.
מניחים את הברווז, העור בצד למטה, במחבת החמה ולהשאיר אותו לבד במשך 10 עד 12 דקות, עד העור הוא חום זהוב ואת השומן כבר שניתנו.
תוריד את המחבת מהחום, ותהפוך את שדי הברווז כך שתחתית השדיים מצופים בשומן ברווז שניתנו.
יוצקים את השומן העודף לתוך מיכל חסין חום, ולשמור על טיגון תפוחי אדמה.
שים את הברווז, עור בצד למעלה במחבת הראשונה שלו, בתנור ומבשלים במשך 10 דקות. הטמפרטורה הפנימית תהיה כ 57°.
תן את השדיים ברווז לנוח על קרש חיתוך במשך 10 דקות לפני חיתוך.
כדי להפוך את רוטב הדובדבן, לחמם מחבת nonstick קטנה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את שמן הזית ואת השאלוט. Sauté במשך 1 דקה, רק כדי לרכך את shallots.
מוסיפים את היין, המניה והדובדבנים. מביאים את התערובת לרתיחה.
מוסיפים את חומץ בלסמי, מלח לפי הטעם, ופלפל. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים במשך 20 דקות.
הסר שילוב 1/4 כוס של נוזל ודובדבנים ופירה במעבד מזון מיני. להחזיר את תערובת פירה למחבת עם שאר הרוטב, ומערבבים את הדבש ואת החמאה הקרה.
יוצקים את הרוטב על צלחת הגשה, ומסדרים את פרוסות הברווז על גבי. מתבלים במעט מלח ופלפל לקישוט.