חזה ברווז עם אננס-Chutney דובדבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל חזה ברווז עם צ'אטני אננס-דובדבן. מנה אחת מכילה 250 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, חומץ בלסמי, דובדבנים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז עם צ'אטני דובדבן, חזה ברווז עם רוטב דובדבן כפול, ו חזה ברווז עם רוטב דובדבן מתוק.
הוראות
כדי להכין chutney, לשלב הראשון 9 מרכיבים בסיר; להביא לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים 10 דקות או עד סירופ, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מן החום.
כדי להכין ברווז, לחמם מחבת גדולה, כבדה מצופה ספריי בישול על חום גבוה.
מפזרים ברווז עם מלח ואבקת חמישה תבלינים.
להוסיף ברווז למחבת; לבשל 4 דקות. הפוך ברווז מעל. להפחית את החום בינוני, ומבשלים 6 דקות או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים ברווז על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
חותכים ברווז לפרוסות אלכסוניות בעובי 1/4 אינץ'.
הוסף chutney וכוסברה למחבת; לבשל מעל חום בינוני 1 דקה, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מגישים צ ' אטני עם ברווז.