קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

חזה ברווז עם אסקרול וטוסט

חזה ברווז עם אסקרול וטוסט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז עם אסקרול וטוסט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את לחם באלכסון 1, ג'ינג'ר כבוש, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן.

הוראות

1
משוך את העור מן הברווז, חיתוך איפה צריך לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
שכב עור שטוח במחבת 9 או 10 אינץ ' רחב.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
אופים בתנור 350 עד השחמה, כ 30 דקות; להפוך את העור על פני מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
5
יוצקים שומן מן המחבת לתוך מיכל; מילואים. מחבת נגב נקי; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
6
כמו עור אופה, לערבב מלח וסוכר ולשפשף בכל רחבי חזה ברווז. שים בשר בקערה ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש לטפוח. להשליך נוזל שנוצר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
יש לשטוף ולנקז escarole,לקצץ את הליבה, לחתוך בגסות עלים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
8
מברשת קלה צד אחד של כל פרוסת לחם עם 2 כפיות שמורות שומן ברווז. לחם להגדיר, צד שומן למעלה, בשכבה אחת במחבת 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
9
אופים בתנור 300 עד זהב חיוור פריך, 20 עד 25 דקות. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
שים 2 כפיות שמורות שומן ברווז במחבת 10-12 אינץ ' אטום לטגן מעל חום גבוה. כאשר חם, להוסיף שדיים וחום בכל צד, על 6 דקות בסך הכל. שים ברווז ומחבת בתנור 300.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
אופים עד השדיים הם רק ורוד במרכז (130 עד 140; לחתוך לבדוק), על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
הסר מהתנור. שמירה על השדיים חמים, לתת לעמוד לפחות 10 דקות עבור מיצים להתיישב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
בינתיים, דק קוביות עור ברווז, להחזיר אותו למחבת שלה, ולשים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
14
אופים עד רוחש, כ -15 דקות. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
15
כאשר השדיים נחו לפחות 5 דקות, לשים 1 כפית שומן ברווז מרק עוף במחבת 5-6 ליטר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
16
מוסיפים escarole ומערבבים עד בקושי נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
17
באמצעות כפית מחוררת, להעביר escarole ל 4 צלחות ארוחת ערב מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
18
פרוס חזה ברווז על פני התבואה ולהניח חלקים שווים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
19
מפזרים עם עור ברווז. ללוות עם טוסט, ווסאבי, וג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
ווסאביווסאבי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ברווז שלםברווז שלם