קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות59
מגזין

חזה ברווז עם אסקרול וטוסט

חזה ברווז עם אסקרול וטוסט
צריך מנה עיקרית ללא חלב? חזה ברווז עם אסקרול וטוסט יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 31 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 344 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו את לחם באלכסון 1, ג'ינג'ר כבוש, סוכר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 82%. מתכונים דומים: טריו של טעמים על מקל: מוס ברווז, חזה ברווז ומרנג-ברי, טרגון צרוב חזה ברווז; תפוחי אדמה מוקפצים בשומן ברווז; רוס, ו רגלי ברווז מטוגנות ושד ברווז מטוגן.

הוראות

1
משוך את העור מן הברווז, חיתוך איפה צריך לשחרר.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
שכב עור שטוח במחבת 9 או 10 אינץ ' רחב.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
אופים בתנור 350 עד השחמה, כ 30 דקות; להפוך את העור על פני מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
4
ניקוז על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
5
יוצקים שומן מן המחבת לתוך מיכל; מילואים. מחבת נגב נקי; להפריש. הפחת את טמפרטורת התנור ל-30
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
כמו עור אופה, לערבב מלח וסוכר ולשפשף בכל רחבי חזה ברווז. שים בשר בקערה ולתת לעמוד 15 עד 20 דקות, ולאחר מכן לשטוף היטב להתייבש לטפוח. להשליך נוזל שנוצר.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
7
יש לשטוף ולנקז escarole,לקצץ את הליבה, לחתוך בגסות עלים.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
8
מברשת קלה צד אחד של כל פרוסת לחם עם 2 כפיות שמורות שומן ברווז. לחם להגדיר, צד שומן למעלה, בשכבה אחת במחבת 10 על 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
אופים בתנור 300 עד זהב חיוור פריך, 20 עד 25 דקות. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
10
שים 2 כפיות שמורות שומן ברווז במחבת 10-12 אינץ ' אטום לטגן מעל חום גבוה. כאשר חם, להוסיף שדיים וחום בכל צד, על 6 דקות בסך הכל. שים ברווז ומחבת בתנור 300.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
11
אופים עד השדיים הם רק ורוד במרכז (130 עד 140; לחתוך לבדוק), על 5 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
12
הסר מהתנור. שמירה על השדיים חמים, לתת לעמוד לפחות 10 דקות עבור מיצים להתיישב.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
13
בינתיים, דק קוביות עור ברווז, להחזיר אותו למחבת שלה, ולשים בתנור.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
אופים עד רוחש, כ -15 דקות. תתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
15
כאשר השדיים נחו לפחות 5 דקות, לשים 1 כפית שומן ברווז מרק עוף במחבת 5-6 ליטר על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים1 קילו ירוקים עמידים, כגון מנגולד שוויצרי, קולרדים, רפיני או עלי סלק, גבעולים גזומים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
מוסיפים escarole ומערבבים עד בקושי נבול, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
17
באמצעות כפית מחוררת, להעביר escarole ל 4 צלחות ארוחת ערב מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
אסקרולאסקרול
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
18
פרוס חזה ברווז על פני התבואה ולהניח חלקים שווים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
19
מפזרים עם עור ברווז. ללוות עם טוסט, ווסאבי, וג ' ינג ' ר כבוש.
מרכיבים שתצטרך
ג ' ינג ' ר כבושג ' ינג ' ר כבוש
ווסאביווסאבי
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ברווז שלםברווז שלם