חזה ברווז עם דובדבנים ושוקולד
שד ברווז עם דובדבנים ושוקולד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 707 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך ברנדי, חמאה, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מילוי עוגת הדובדבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה דובדבן קלה כקינוח. נסו חזה ברווז צלוי עם דובדבנים חמוצים, אטריות עם חזה ברווז, אדממה ודובדבנים יבשים, ו חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
להבקיע את שד הברווז באמצעות דפוס crosshatch ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
במחבת חסינת תנור גדולה מחממים את שמן זרעי הגפן, על אש בינונית, עד שהוא מתחיל לעשן, ולאחר מכן מוסיפים את צד שומן ברווז מתובל למטה הראשון. מבשלים עד חום זהוב משני הצדדים.
הסר את שדי הברווז מהמחבת לסדין אפייה, ואופה במשך 10 דקות נוספות.
הסר את הברווז לצלחת ולאפשר לנוח.
הסר את כל אבל 1 כף שומן ברווז באותו מחבת, ועל חום בינוני, להוסיף את השום בצל קצוץ.
להסיר מהחום ולהוסיף את הברנדי. להצית את הברנדי עם משחק מטבח ארוך לשרוף את האלכוהול. להחזיר את המחבת לחום ולהוסיף את פחית דובדבנים. המשך לבשל עוד 4 דקות, ולאחר מכן להוסיף את השמנת הכבדה, שוקולד ועלי רוזמרין קצוצים טריים.
מוסיפים את שדי הברווז המבושלים לרוטב, ולאחר מכן מסירים את המחבת מהחום ומניחים לנוח במשך 5 דקות.
בינתיים במחבת אחרת, מעל חום בינוני, להוסיף 1/2 של החמאה וקצת שמן. כאשר חם, להוסיף את הכרוב לטגן עד רך. מתבלים במלח ופלפל ומסירים מהחום. סיים את הרוטב על ידי הוספת החמאה הנותרת.
להקציף היטב ולהתאים תיבול, במידת צורך. כדי לשרת, כפית חלק הכרוב במרכז כל צלחת העליון עם חזה ברווז. מצקת קצת מהרוטב על גבי הברווז ומגישים.