חזה ברווז צרוב עם דובדבנים ורוטב פורט
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו יין פורט צהוב, דובדבנים, חצי חזה ברווז במשקל 12 עד 16 גרם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכונים דומים: חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום, חזה ברווז עם דומדמנית ורוטב פורט, ו חזה ברווז ללא עצמות אלוהי עם רוטב יין פורט.
הוראות
מניחים חצאי חזה ברווז בין 2 sheetsof פלסטיק לעטוף. פאונד בקלילות כדי eventhickness (על 1/2 כדי 3/4 אינץ'). להשליך לעטוף פלסטיק. באמצעות סכין חדה, להבקיע skinin 3/4 אינץ ' תבנית יהלום (לא לחתוך intoflesh). לעשות קדימה: ניתן לעשות 8 שעות קדימה.כיסוי וצינה.
ממיסים 1 כף חמאה גדולותקילט מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים ברווז, עור כלפי מטה, למחבת ומבשלים עד שהעורמקבל פריך, כ 5 דקות. שדיים מתהפכים מעל, להפחית את החום עד בינוני, ומבשלים עד השחמה ומבושל doneness מתובל, כ 4 דקות יותר עבורשדיים קטנים ו 8 דקות יותר עבור גדול גדול עבור בינוני נדיר.
העברה אל worksurface, אוהל עם רדיד כדי לשמור על חם, ו letrest 10 דקות.
בינתיים, לשפוך את כל אבל 2 כפות מבשלות מחבת.
מוסיפים שאלוט למחבת ומערבבים על חום בינוני 30 שניות.
אדברוט, דובדבנים, פורט ודבש. Increaseheat גבוה ומרתיחים עד שהרוטב מצטמצם toglaze, ערבוב לעתים קרובות, כ 3 דקות.
ויסקין 1 כף חמאה קרה. רוטב העונה עם מלח ופלפל.
פרוסה דק ברווז. המאוורר חותך החוצה לוחות. רוטב כפית מעל ומגישים.
עם הברווז, לשפוך amedium בעל גוף אדום מן Riojaregion של ספרד. אנחנו אוהבים את Viña Santurnia 2005crianza Rioja ($13), אשר יש cherryflavors שחור הערות עשן.