חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר
חזה ברווז צרוב עם רוטב יין אדום וקומקווט מסוכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 48 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 414 קלוריות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, פלפלים, חצאי חזה ברווז muscovy, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מיץ התפוזים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה ברווז עם חרדל ותפוזון מסוכר, חזה ברווז מוסקובי עם רימון-רוטב יין, ו עוגת זנגביל עם קומקווט מסוכר ואוכמניות עלומות יין.
הוראות
מערבבים בוז ' ולה, שאלוט קצוץ, חומץ בלסמי, פלפלים כתושים, וזרעי כוסברה כתושים בסיר בינוני. מרתיחים עד מופחת 1 1/2 כוסות, על 12 דקות.
מוסיפים מיץ תפוזים ומרתיחים 5 דקות.
מוסיפים מרק עוף ומרתיחים עד מופחת 3 כוסות, על 15 דקות. מתח. לעשות קדימה רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מחממים תנור ל 121°. באמצעות סכין חדה, להבקיע את העור של שדי ברווז באלכסון כדי ליצור 3/4 אינץ ' -דפוס יהלום רחב.
מפזרים ברווז עם מלח ופלפל.
חום 1 גדול ו 1 מחבת בינונית מעל חום בינוני גבוה.
מקום 2 חזה ברווז, צד העור למטה, במחבת גדולה ושד ברווז שנותר במחבת בינונית. מבשלים עד שהעור חום ופריך, כ -8 דקות. הפעל; לבשל עד חום מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 54° עבור בינוני-נדיר, על 6 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומניחים בתנור כדי להתחמם.
מסננים קומקוואט, סירופ הזמנה.
יוצקים שומן ממחבתות, הזמנת 2 כפות שומן במחבת גדולה לרוטב.
מחממים מחבת גדולה עם שומן מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף רוטב שמור 4 1/2 כפות שמורות סירופ קומקווט. מרתיחים עד הרוטב הוא מעובה מופחת 3/4 כוס, על 5 דקות.
פרוס חזה ברווז לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. מחלקים פרוסות חזה ברווז בין 6 צלחות.
ברווז טפטוף עם רוטב יין אדום, מקשטים עם קומקווט מסוכר, מפזרים פלפל כתוש, ומגישים.