חזה הבקר המעושן של אוקלהומה
שטוח חזה מעושן של אוקלהומה ג'ו הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1102 קלוריות, 84 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור חנוכה. אם יש לך מלח סלרי, רוטב ברביקיו, חזה בקר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. נסו דג מלוח מעושן ופיצת יוגורט ... או שזה לחם שטוח, חזה מעושן, ו חזה מעושן עם קפה (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: בקבוק ספריי למיץ תפוחים
מערבבים את כל התבלינים בקערה, מערבבים היטב. ללטף את התבלין לשפשף על הבשר, וודא עונת בכבדות את כל שטח הפנים של חזה הבקר. לכסות או לעטוף את חזה הבקר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר תוך כדי מקבל את מעשן או גריל פחם למעלה. אל תשאיר בטמפרטורת החדר במשך יותר מ 1 שעה.
הגריל מוכן כאשר הפחם נשרף לאפר לבן. אם משתמשים בגריל במקום במעשן, מסדרים את הגחלים בצד 1 של הגריל, משאירים אזור גדול מספיק כדי שהבשר יבשל בעקיפין ללא גחלים ישירות מתחת לבשר.
כאשר הגריל הגיע 200 עד 225 מעלות F, לפזר 1/4 של שבבי עץ על הגחלים, לסגור את הסורג, לשים את חזה על הגריל ולסגור את המכסה.
לשמור על 200 עד 225 מעלות f טמפרטורת בישול בתוך הגריל, הוספת גחלים כל 2 שעות או לפי הצורך.
הוסף שבבי עץ ולרסס את חזה הבקר עם מיץ תפוחים בכל פעם שאתה מוסיף גחלים חדשות. נסה לא להרים את המכסה של הגריל בכל עת אחרת.
כאשר חזה החזה מגיע לטמפרטורה פנימית של 165 עד 170 מעלות F על מדחום בשר לקרוא מיידית (לאחר כ 4 עד 5 שעות), להסיר אותו מן הגריל לעטוף כפול בנייר אלומיניום כדי לשמור על המיצים דולף החוצה. להחזיר את חזה הבקר לגריל (או מעשן) חזה הבקר הוא סיים בישול כאשר הוא רך מאוד ומגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F, על עוד 1 עד 2 שעות.
תן מנוחה במשך 45 דקות, ואז לפתוח ולפרוס.
מגישים עם רוטב ברביקיו בצד.