חזה הבקר של אמי.
המתכון של אמא שלי חזה בקר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר הראשון לחתוך, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, החותנת, ו מניקוטי של אמא (מתכונים דומים).
הוראות
בתנור הולנדי או מחבת אפייה כבדה אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק חום חזה 1 כף שמן בתנור 10 דקות. פט בריסקט יבש ומתבלים במלח ופלפל. חזה בקר צלוי במחבת, חשוף, 30 דקות.
בעוד בריסקט הוא צלייה, במחבת כבדה גדולה לבשל בצל הנותרים 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. להפחית את החום לבשל בצל, ערבוב מדי פעם והפחתת החום במידת הצורך, עד הזהב עמוק, כ 20 דקות יותר. מערבבים שום, פפריקה, מלח, ופלפל ומבשלים 1 דקה. מערבבים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
תערובת בצל כפית מעל בריסקט ואופים, מכוסה, עם מכסה 1/2 אינץ ' אג ' ר, 3 1/2 שעות, או עד בריסקט הוא רך. (בדוק מחבת כל שעה ואם יש צורך להוסיף עוד מים.)
הסר חזה מהתנור ולתת מגניב בתערובת בצל 1 שעה.
הסר בריסקט מחבת, גירוד תערובת בצל בחזרה למחבת, וצינה, עטוף בנייר כסף, בן לילה. תערובת בצל כפית לתוך מידה 1 ליטר וצינה, מכוסה, לילה.
להשליך שומן מתערובת בצל, להוסיף מספיק מים לתערובת כדי למדוד 3 כוסות בסך הכל, ובבלנדר תערובת רוטב עד חלקה. חזה פרוסה נגד הדגן (עבה או דק, כפי שאתה מעדיף). במחבת גדולה אטומה לרוטב חום עד חם, להוסיף חזה בקר, וחום בתנור 30 דקות.