קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

חזה הבקר של אמי.

חזה הבקר של אמי.
המתכון של אמא שלי חזה בקר מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן, חלב חינם, וכל 30 ומתאים לאוהבי מזון יהודי. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה אחת מכילה 502 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לך בשר בקר הראשון לחתוך, פפריקה, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. נסו פשוט איטי בישול בריסקט & טאקו בריסקט לבבי, החותנת, ו מניקוטי של אמא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בתנור הולנדי או מחבת אפייה כבדה אחרת גדולה מספיק כדי להחזיק חום חזה 1 כף שמן בתנור 10 דקות. פט בריסקט יבש ומתבלים במלח ופלפל. חזה בקר צלוי במחבת, חשוף, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בעוד בריסקט הוא צלייה, במחבת כבדה גדולה לבשל בצל הנותרים 2 כפות שמן על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד מתרכך ומתחיל להפוך זהב. להפחית את החום לבשל בצל, ערבוב מדי פעם והפחתת החום במידת הצורך, עד הזהב עמוק, כ 20 דקות יותר. מערבבים שום, פפריקה, מלח, ופלפל ומבשלים 1 דקה. מערבבים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
תערובת בצל כפית מעל בריסקט ואופים, מכוסה, עם מכסה 1/2 אינץ ' אג ' ר, 3 1/2 שעות, או עד בריסקט הוא רך. (בדוק מחבת כל שעה ואם יש צורך להוסיף עוד מים.)
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר חזה מהתנור ולתת מגניב בתערובת בצל 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר בריסקט מחבת, גירוד תערובת בצל בחזרה למחבת, וצינה, עטוף בנייר כסף, בן לילה. תערובת בצל כפית לתוך מידה 1 ליטר וצינה, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
להשליך שומן מתערובת בצל, להוסיף מספיק מים לתערובת כדי למדוד 3 כוסות בסך הכל, ובבלנדר תערובת רוטב עד חלקה. חזה פרוסה נגד הדגן (עבה או דק, כפי שאתה מעדיף). במחבת גדולה אטומה לרוטב חום עד חם, להוסיף חזה בקר, וחום בתנור 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן