חזה הודו בגריל Achiote עם עגבניות, צ'ילי ונענע
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה טורקיה בגריל Achiote עם עגבניות, צ'ילי, מנטה. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 356 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך עגבניות, צ'ילי japones, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במלח הכשר גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גרנולן מתוק מלוח ויוגורט קוקוס {Sugar Rush Gift Edition # 4} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Roulade חזה טורקיה עם צ'ילי ירוק פטה, כנפי עוף בגריל מעושנות עם צ'ילי אדום כבוש, תמרים ונענע טרי, ו פטוצ'יני עם חזה עוף בגריל ועגבניות בשלות גפן (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא 1 1/2 כפות להדביק achiote, 1 שמן כף, ו 1 כפות מים בקערה קטנה.
מקום טורקיה בצלחת 13x9x2 אינץ'. תערובת אכיוטה מרוחה על כל טורקיה. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.
מניחים צ ' יילס בקערה קטנה.
הוסף מספיק מים חמים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'.
ניקוז; להשליך נוזל השרייה.
מניחים צ ' ילי בבלנדר עם הנותרים 1/2 כפות להדביק achiote ו 1/4 מרק עוף כוס. מחית. זן, השלכת מוצקים במסננת. לעשות קדימה: מרק צ ' ילה יכול להתבצע 1 יום קדימה. כיסוי; צמרמורת.
עבור גריל פחם, 30 בריקטים אור המתנע ארובה; חום עד אפר אפור.
הסר מתלה העליון מן הגריל ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמית בצד 1 של הגריל.
יוצקים בריקטים על הצד של הגריל מול מחבת. חזור rack לגריל.
עבור 2-מבער גז גריל, להסיר מתלה; מקום 1 מחבת אלומיניום חד פעמי בצד 1 של גריל. חזור מתלה וגריל אור (חום בינוני) בצד הנגדי פאן.
עבור גריל גז 3 מבער, להסיר מתלה ומניח 1 מחבת אלומיניום חד פעמית במרכז ברביקיו. חזור מתלה וגריל אור משני צידי המחבת (לא מתחת למחבת).
לכל הגריל, שום חוט על שיפוד.
מניחים שום, עגבניות, בצל על גריל ומבשלים עד חום כתמים על כל הצדדים, על 2 דקות שום 4 דקות עבור בצל ועגבניות.
העברה למשטח עבודה. קליפה ועגבניות ליבה. קוצצים בגסות שום ובצל.
מניחים הודו על מדף מעל מחבת.
סגור מכסה; הכנס מדחום לתוך חור במכסה. קוק טורקיה עד מיידי לקרוא מדחום מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של רישומי השד 160 ° F, על 1 שעה 15 דקות, שמירה על הטמפרטורה הפנימית של הגריל בסביבות 350 ° F על ידי פתיחה וסגירה של פתחי אוורור, התאמת מבערי גריל גז, או הוספת לבנות חמות יותר גריל פחם.
העבר טורקיה משטח עבודה; תן לנוח 15 דקות.
בינתיים, חום 2 כפות שמן בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מוסיפים שום ובצל; sauté עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות.
להוסיף מרק צ ' ילה, מנטה קצוצה, ו 2 1/2 מרק עוף כוסות.
הוסף עגבניות 1 בכל פעם, לסחוט לתוך סיר למחוץ. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני נמוך. מבשלים עם מכסה מעט פתוח במשך 30 דקות.
להקציף הנותרים 1/4 מרק עוף כוס ו מאסה בקערה קטנה.
להקציף 2 כפות תערובת מאסה לתוך רוטב; מערבבים עד רוטב מתעבה, על 5 דקות, הוספת תערובת מאסה יותר אם הרוטב הוא דק מדי. מתבלים במלח גס.
חותכים טורקיה 1/4 אינץ ' עבה.
לטפטף קצת רוטב מעל, מקשטים עם ענפי מנטה, ומגישים, עובר יותר רוטב לצד.