חזה הודו צלוי עשב ומילוי (חג ההודיה עבור קהל קטן)
חזה הודו צלוי עשב ומילוי (חג ההודיה עבור קהל קטן) עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 83 גרם חלבון 54 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, חמאה, נקניק מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו חזה הודו צלוי עם רוטב: קהל קטן, חזה הודו צלוי עשבי תיבול, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 450 ° F. בתנור הולנדי גדול, להמיס 5 כפות חמאה על חום גבוה בינוני עד תת-קבוצות קצף (לא מאפשרים חמאה לחום), כ 2 דקות.
להוסיף נקניק מחית עם נוקשה whisk או מחית תפוחי אדמה להתפרק לחתיכות בסדר (חתיכות הגדולות צריך להיות לא יותר מאשר 1/4 אינץ'). לבשל, ערבוב לעתים קרובות עד רק כמה חתיכות של ורוד להישאר, על 8 דקות.
מוסיפים בצל, סלרי, שום, ומרווה ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, עד שהירקות מתרככים, כ -10 דקות.
הסר מהחום ולהוסיף חצי ממלאי עוף.
להקציף הנותרים עוף, ביצים, ו 3 כפות פטרוזיליה בקערה בינונית עד הומוגנית. ערבוב כל הזמן עם כף עץ, לאט לשפוך תערובת ביצה לתוך תערובת נקניק.
מוסיפים קוביות לחם ומקפלים בעדינות עד מעורבבים באופן שווה.
באמצעות מזמרה עוף, לחתוך ולהסיר כל חלק בחזרה שעשוי להיות מחובר טורקיה (לא יכול להיות כל). מילוי חלל תחת חזה הודו ותחת דש של שומן סביב הצוואר עם מלית.
מעבירים את המילוי שנותר לתבשיל תבשיל 9 על 13 אינץ ' בחמאה ומניחים את תרנגול ההודו למעלה.
באמצעות הידיים, בזהירות להפריד את העור טורקיה מן הבשר על ידי החדרת בחלק התחתון של השד, להיזהר לא לקרוע אותו. בקערה קטנה, לשלב את החמאה שנותרה עם פטרוזיליה ואורגנו שנותרו.
מוסיפים 1 כף מלח כשר ו 1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי. מערבבים עם מזלג עד הומוגנית. לשפשף תערובת באופן שווה מעל ומתחת לעור טורקיה.
מעבירים לתנור וצולים עד המילוי מתחיל חום, כ 45 דקות.
הסר מהתנור, העבר את תרנגול ההודו למתלה תיל להגדיר גיליון אפייה מצופה בנייר כסף, ולהחזיר את טורקיה לתנור. המשך צלייה עד תורכיה הוא חום זהוב פריך, ועבה חלק ליד רישומי עצם 145 עד 150 ° F על מדחום קריאה מיידית, כ -30 דקות יותר.
הסר מהתנור, להעביר לצלחת, ולתת לנוח במשך 20 דקות.
בינתיים, יוצקים מיצים שוב מעל מלית. להחזיר את המילוי לתנור ומבשלים עד שהוא חום זהוב רושם 71° על מדחום לקרוא מיידית, על 15 דקות. לגלף הודו, להפיץ מעל מלית, ומגישים.