קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

חזה הודו צלוי עשבי תיבול

חזה הודו צלוי עשבי תיבול
חזה הודו צלוי עשב יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 148 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 782 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן, ציר עוף, מרווה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו חזה הודו צלוי בעשב, חזה הודו צלוי עשבי תיבול, ו חזה הודו צלוי עשבי תיבול (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות האצבעות להפריד את העור מן השד טורקיה עוזב צד אחד מחובר.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2
מערבבים את השמן, שום, מרווה, טימין, רוזמרין, מלח ופלפל, לשפשף את התערובת בכל רחבי טורקיה מתחת לעור מברשת את החלק העליון של העור עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה בטוחה העליון תנור שחומם מראש 204° במשך 30 דקות, להפחית את הטמפרטורה ל325 וצולים עד אמצע טורקיה מגיע160, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מניחים את ההודו על קרש חיתוך, מכסים באופן רופף בנייר כסף ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.בינתיים, מניחים את מחבת הקלייה על הכיריים על אש בינונית, מוסיפים את ציר העוף והקמח ומבשלים, תוך גירוד החלקים החומים מלמטה עם כף עץ, עד שהרוטב מתעבה מתבשל ומתבשל במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®