קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן

חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן
חזה עוף צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן, דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות, ו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. שמן מחבת צלייה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
שים את הבצל לתוך הקערה של מעבד מזון מיני. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את ההתלהבות מן הלימון ברצועות דקות, להיזהר לא לחתוך לתוך המעדן הלבן המר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את גרידת הלימון למעבד המזון ושומרים את כל הלימון לשימוש נוסף. קוצצים את הבצל ואת גרידת לימון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
5
מוסיפים את המרווה, הפטרוזיליה, שמן זית, ו 1 כפית מלח ודופק עד שהוא יוצר משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
6
שים 2 של עלי המפרץ והחמאה לתוך מחבת קטנה וחום על חום בינוני-נמוך עד החמאה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
להסיר מהחום ולהניח בצד.
8
שים את השדיים טורקיה על משטח עבודה. בזהירות להפעיל את האצבעות בין העור והבשר מקצה 1, להיזהר לא למשוך אותו לחלוטין, יצירת כיס. העונה חזה טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. דברים מחצית ממרח עשב מתחת לעור של כל שד, ולהפיץ אותו באופן שווה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
להעביר את השדיים למחבת הצלייה, להחליק 2 עלי מפרץ מתחת לכל אחד. (החום של המחבת ישחרר את השמנים עלה דפנה טעם השד.) באמצעות מברשת מאפה, למרוח את השדיים עם חצי חמאת המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מניחים את טורקיה בתנור ומיד להקטין את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לאחר 20 דקות, להשרות את השדיים טורקיה עם החמאה הנותרת, וצולים במשך 20-25 דקות נוספות, עד מבושל דרך, ומדחום ממוקם בחלק העבה ביותר של השד רושם 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר מהתנור, להעביר מגש, לכסות, ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
שים את מחבת הצלייה מעל המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מפזרים את הקמח על מיצי המחבת, ומבשלים, ערבוב, במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
הוסף את ברנדי התפוחים, וגרד את המחבת כדי להרים את החתיכות שדבוקות לתחתית. מבשלים לרגע לשרוף את האלכוהול, ולאחר מכן, תוך ערבוב, לשפוך סיידר תפוחים. להביא לרתיחה, ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
15
פורסים את חזה ההודו באלכסון, ומגישים עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות