קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות35
מגזין

חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן

חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן
חזה עוף צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן, דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות, ו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. שמן מחבת צלייה ומניחים אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
שים את הבצל לתוך הקערה של מעבד מזון מיני. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את ההתלהבות מן הלימון ברצועות דקות, להיזהר לא לחתוך לתוך המעדן הלבן המר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים את גרידת הלימון למעבד המזון ושומרים את כל הלימון לשימוש נוסף. קוצצים את הבצל ואת גרידת לימון עד בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5
מוסיפים את המרווה, הפטרוזיליה, שמן זית, ו 1 כפית מלח ודופק עד שהוא יוצר משחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
שים 2 של עלי המפרץ והחמאה לתוך מחבת קטנה וחום על חום בינוני-נמוך עד החמאה מבעבעת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להסיר מהחום ולהניח בצד.
8
שים את השדיים טורקיה על משטח עבודה. בזהירות להפעיל את האצבעות בין העור והבשר מקצה 1, להיזהר לא למשוך אותו לחלוטין, יצירת כיס. העונה חזה טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. דברים מחצית ממרח עשב מתחת לעור של כל שד, ולהפיץ אותו באופן שווה מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
9
להעביר את השדיים למחבת הצלייה, להחליק 2 עלי מפרץ מתחת לכל אחד. (החום של המחבת ישחרר את השמנים עלה דפנה טעם השד.) באמצעות מברשת מאפה, למרוח את השדיים עם חצי חמאת המפרץ.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
10
מניחים את טורקיה בתנור ומיד להקטין את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לאחר 20 דקות, להשרות את השדיים טורקיה עם החמאה הנותרת, וצולים במשך 20-25 דקות נוספות, עד מבושל דרך, ומדחום ממוקם בחלק העבה ביותר של השד רושם 170 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
הסר מהתנור, להעביר מגש, לכסות, ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
שים את מחבת הצלייה מעל המבער על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
13
מפזרים את הקמח על מיצי המחבת, ומבשלים, ערבוב, במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
הוסף את ברנדי התפוחים, וגרד את המחבת כדי להרים את החתיכות שדבוקות לתחתית. מבשלים לרגע לשרוף את האלכוהול, ולאחר מכן, תוך ערבוב, לשפוך סיידר תפוחים. להביא לרתיחה, ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברנדי תפוחיםברנדי תפוחים
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
אלכוהולאלכוהול
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
פורסים את חזה ההודו באלכסון, ומגישים עם רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות