חזה הודו צלוי עשבי תיבול עם רוטב פאן
חזה עוף צלוי עם רוטב פאן עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 391 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג ההודיה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: חזה הודו צלוי בעשב עם רוטב פאן, דיז'ון ועשב חזה הודו עם רוטב פטריות, ו חזה הודו צלוי מרווה ורוטב.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 450 מעלות F. שמן מחבת צלייה ומניחים אותו בצד.
שים את הבצל לתוך הקערה של מעבד מזון מיני. באמצעות מקלף ירקות, לקלף את ההתלהבות מן הלימון ברצועות דקות, להיזהר לא לחתוך לתוך המעדן הלבן המר.
מוסיפים את גרידת הלימון למעבד המזון ושומרים את כל הלימון לשימוש נוסף. קוצצים את הבצל ואת גרידת לימון עד בסדר.
מוסיפים את המרווה, הפטרוזיליה, שמן זית, ו 1 כפית מלח ודופק עד שהוא יוצר משחה גסה.
שים 2 של עלי המפרץ והחמאה לתוך מחבת קטנה וחום על חום בינוני-נמוך עד החמאה מבעבעת.
שים את השדיים טורקיה על משטח עבודה. בזהירות להפעיל את האצבעות בין העור והבשר מקצה 1, להיזהר לא למשוך אותו לחלוטין, יצירת כיס. העונה חזה טורקיה בנדיבות עם מלח ופלפל. דברים מחצית ממרח עשב מתחת לעור של כל שד, ולהפיץ אותו באופן שווה מתחת לעור.
להעביר את השדיים למחבת הצלייה, להחליק 2 עלי מפרץ מתחת לכל אחד. (החום של המחבת ישחרר את השמנים עלה דפנה טעם השד.) באמצעות מברשת מאפה, למרוח את השדיים עם חצי חמאת המפרץ.
מניחים את טורקיה בתנור ומיד להקטין את הטמפרטורה ל 400 מעלות F. לאחר 20 דקות, להשרות את השדיים טורקיה עם החמאה הנותרת, וצולים במשך 20-25 דקות נוספות, עד מבושל דרך, ומדחום ממוקם בחלק העבה ביותר של השד רושם 170 מעלות F.
הסר מהתנור, להעביר מגש, לכסות, ולתת לנוח 10 דקות לפני גילוף בזמן שאתה עושה את הרוטב.
שים את מחבת הצלייה מעל המבער על אש בינונית.
מפזרים את הקמח על מיצי המחבת, ומבשלים, ערבוב, במשך כמה דקות.
הוסף את ברנדי התפוחים, וגרד את המחבת כדי להרים את החתיכות שדבוקות לתחתית. מבשלים לרגע לשרוף את האלכוהול, ולאחר מכן, תוך ערבוב, לשפוך סיידר תפוחים. להביא לרתיחה, ומערבבים עד מעובה. מתבלים במלח ופלפל.
פורסים את חזה ההודו באלכסון, ומגישים עם רוטב חם.