חזה חמוץ מתוק
תשכחו מלצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל יהודי. נסו להכין חזה חמוץ מתוק בבית. צופה בדמות שלך? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מכיל 285 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -10 גרם שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם מלח, סוכר חום, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה מושלם לחג החנוכה . זה עובד היטב כמנה עיקרית. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 8 שעות ו-15 דקות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 72% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: חזה חמוץ מתוק , חזה חמוץ מתוק וחזה חמוץ מתוק .
הוראות
מערבבים בקערה קטנה את העגבניות, הבצל, הצימוקים, הסוכר החום, מיץ הלימון והשום.
יוצקים חצי לתוך 4- או 5-Qt. סיר לבישול איטי מצופה בתרסיס בישול.
מעבירים לבישול איטי. משטחים עם יתרת תערובת העגבניות. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8-10 שעות או עד שהבשר רך.
מוציאים את החזה לצלחת הגשה ושומרים חם. הסר שומן ממיצי בישול. פורסים בשר דק על פני התבואה.
מגישים עם תערובת עגבניות.
יין מומלץ: שיראז, Tempranillo, Zinfandel
שיראז, טמפרניו וזינפנדל הם הבחירות המובילות שלי עבור בריסקט. כל היינות האדומים האלה יכולים להתמודד עם הטעם הבשרני והמעושן של החזה. אם אתה מדבר על חזה יהודי מסורתי, תרצה לחפש יין אדום כשר. לואי רודרר קריסטל ברוט עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-299 דולר לבקבוק.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות וינומיות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.