חזה חמוץ מתוק בסגנון יהודי
חנוכה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: חזה בקר חמוץ מתוק, חזה בקר חמוץ-מתוק, ו חזה בקר חמוץ מתוק.
הוראות
חזה חום במחבת גדולה או תנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עד שחום מכל הצדדים. מערבבים במים, קטשופ, חומץ, בצל, שום, סוכר חום, ומלח. מביאים לרתיחה, ואז לכסות ולהפחית את החום בינוני-נמוך. המשך מבעבע עד מכרז, מפנה עטין מדי פעם, 2 שעות ו 30 דקות עד 3 שעות ו 30 דקות.
הסר חזה בקר ולאפשר להתקרר לפני חיתוך הבשר נגד התבואה.
מניחים פרוסות חזה בקר ב 9x13 אינץ תבנית אפייה או מגש גדול ויוצקים רוטב על גבי. מכסים ומקררים בין לילה.
הסר כל עודף שומן לחמם לפני ההגשה.