דד כתום מטוגן נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 116 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 1732 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 10 מנות.22 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, סוכר חום, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים להתרכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו יין אדום וחזה מטוגן כתום, חזה מטוגן, ו חזה מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה 1/4 כוס תרכיז מיץ תפוזים, רסק העגבניות, החרדל, רוטב הצ 'ילי, הסוכר, הג' ינג ' ר, השום ואבקת חמשת התבלינים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים את החזה במלח ופלפל ומשפשפים עם משחת התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות חמוצים שמיר קצוצים דק
הדבק תבלינים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת ומכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
מחממים את השמן הצמחי בסיר גדול בתנור על אש בינונית. צורבים את החזה עד להזהבה, כ -7 דקות לכל צד, ואז מעבירים לצלחת. מבשלים את הבצל בסיר עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את הכרישה, הגזר והפטרניפס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים שנותר 1 1/4 כוסות ואת המרק, מגרדים את החלקים השחומים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שמן זית, לקלייה
גב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את החזה ומביאים לרתיחה.
7
מכסים את הסיר, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל עד הבשר הוא מזלג רך, על 2 שעות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מעבירים את החזה לקרש חיתוך. מורידים את השומן מהרוטב ואז מחזירים את הסיר לתנור עד שהרוטב מסמיך מעט, כ-30 דקות. פורסים את הבשר ומגישים עם הרוטב והירקות.