דד כתום מטוגן נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 116 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל של 1732 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 10 מנות.22 דולר למנה. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שום, סוכר חום, גזר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב מיץ תפוזים להתרכז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר עם תפוז עם אגוזי מלך קלויים כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 85%. נסו יין אדום וחזה מטוגן כתום, חזה מטוגן, ו חזה מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירה 1/4 כוס תרכיז מיץ תפוזים, רסק העגבניות, החרדל, רוטב הצ 'ילי, הסוכר, הג' ינג ' ר, השום ואבקת חמשת התבלינים במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה. מתבלים את החזה במלח ופלפל ומשפשפים עם משחת התבלינים.
מניחים בשקית ניילון הניתנת לסגירה חוזרת ומכניסים למקרר למשך הלילה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
3
מחממים את התנור ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
ג'ינג'ר מגובש, קצוץ או מגורר ? במעבר האוכל האסייתי
4
מחממים את השמן הצמחי בסיר גדול בתנור על אש בינונית. צורבים את החזה עד להזהבה, כ -7 דקות לכל צד, ואז מעבירים לצלחת. מבשלים את הבצל בסיר עד לשקיפות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הכרישה, הגזר והפטרניפס, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה, כ -8 דקות. מערבבים פנימה את תרכיז מיץ התפוזים שנותר 1 1/4 כוסות ואת המרק, מגרדים את החלקים השחומים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
תרכיז מיץ תפוזים
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
שמן זית, לקלייה
שמן זית, לקלייה
1-1/2 כוס מרק עוף
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את החזה ומביאים לרתיחה.
7
מכסים את הסיר, מעבירים לתנור ומבשלים 1 שעה, ולאחר מכן להפחית את החום ל 325 מעלות צלזיוס וממשיכים לבשל עד הבשר הוא מזלג רך, על 2 שעות נוספות.