קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

חזה מוקפץ בתנור תבלינים ועשבי תיבול

חזה מוקפץ בתנור תבלינים ועשבי תיבול
Spice And Herb Oven-Braised Brisket עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 631 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. רק מעטים מאוד אהבו את המנה היהודית הזו. גשו לסופר וקנו אבקת שום, עגבניות משומר, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפפריקה ההונגרית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. נסו Spice And Herb Oven-חזה בריסקט, חזה בקר מטוגן בתנור, ו חזה בקר משומר מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את המלח, פפריקה, אבקת שום, ופלפל בקערה קטנה ומערבבים לשלב. לשפשף את חתיכות חזה הבקר בכל רחבי עם תערובת תיבול; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
מניחים את השמן בתנור הולנדי 6 ליטר או סיר גדול, בעל תחתית כבדה עם מכסה הדוק וחום מעל בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
4
להוסיף 1 חתיכת חזה בקר ומבשלים עד השחמה משני הצדדים, על 10 דקות בסך הכל.
5
הסר לצלחת וחזור עם חתיכת הבשר השנייה.להפחית את החום בינוני; להוסיף את הבצל, שום, סוכר חום; ו sauté עד הבצל מתרככים ומתחילים caramelize, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים למעייל את הבצל ומבשלים עד שהמשחה כבר לא טעימה גולמית, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים לשלב. להגדיל את החום גבוה ולהביא את התערובת לרתיחה.להחזיר את חזה הבקר לסיר, צד שומן למעלה (זה בסדר אם החתיכות חופפות), לכסות, ו braise בתנור במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
8
הסר מהתנור וסובב את הבשר מלמטה למעלה, שמירה על צד השומן למעלה (או להתאים את החלקים זה לצד זה במידת האפשר). כסה, להחזיר את הסיר לתנור, ו braise עד בריסקט הוא מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
הסר את חזה הבשר מהתנור, לחשוף, ולתת להתקרר בנוזל הצלייה עד שהרוטב הוא רק חם, על 1 שעה. מכסים ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחממים את התנור ל 163° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר את חזה הבקר ללוח חיתוך לחתוך את השומן העודף. באמצעות כפית, לגרד את השכבה המוקשה של שומן על פני השטח של הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
הסר את ענפי רוזמרין עלה דפנה ולהשליך. פורסים את העטין כנגד התבואה לחתיכות בעובי 1/2 אינץ ' ומחזירים את הפרוסות לרוטב. מכסים את הסיר ומניחים אותו בתנור עד חזה הבקר הוא התחמם, על 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
צווארי עוףצווארי עוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מגישים על מגש עם הרוטב או בצד או כפיות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)2קילוגרםבשר בקר, לחתוך חצי widthwiseבשר בקר, לחתוך חצי widthwise11 קילו קישואים,נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות שלמות, נוזל וליבות מושלכות, עגבניות שבורות ביד לחתיכות גדולותעגבניות שלמות, נוזל וליבות מושלכות, עגבניות שבורות ביד לחתיכות גדולות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)4 פאונד תפוחי אדמה רדומים שלמים (בערך 8)121 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרשיני שום, כתוש וקליףשיני שום, כתוש וקליף2(יכול להיות או להרחיק)גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פפריקה הונגריתפפריקה הונגרית2(חוֹרֶף)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד6(חוֹרֶף)סוכר חום בהיר ארוזסוכר חום בהיר ארוז2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)12אינצ ' יםענפים רוזמרין טריענפים רוזמרין טרי2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל צהוב, קוביות בינוניותבצל צהוב, קוביות בינוניות