קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות51
מגזין

חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia

חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה מטוגן של עגל עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline E Mentuccian. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, jalapenos, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן קל סיר גדול מספיק עבור השד כדי להתאים אותו, חיתוך הבשר לתוך 2 או 3 חתיכות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים במים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים את המלח והפלפל, את השמן ואת עשבי תיבול לכסות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהמים התאדו והבשר החל להשחים, כ -2 שעות. כד הבשר ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא חום זהוב עמוק הוספת מים נוספים במידת הצורך. כאשר מאוד רך, להסיר מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
Degrease את המחבת ולהוסיף את cippolline.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
לטגן מעל חום גבוה עד השחמה קלה. החזירו את הבשר למחבת והוסיפו את היין. מכסים ומבשלים עד הבצלים מבושלים, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
תן את שאר הבשר 5 דקות לפני חיתוך. סיים עם עלי נענע וצ ' ילי ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות