חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה מטוגן של עגל עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline E Mentuccian. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 592 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, jalapenos, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. נסו חזה עגל מטוגן עם עשבי תיבול, פרנו ועגבניות, צלוי עגל עם Marjoram: Stinco di Vitello, ו בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן קל סיר גדול מספיק עבור השד כדי להתאים אותו, חיתוך הבשר לתוך 2 או 3 חתיכות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
יוצקים במים כדי לכסות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מוסיפים את המלח והפלפל, את השמן ואת עשבי תיבול לכסות. מבשלים מעל חום בינוני-נמוך עד שהמים התאדו והבשר החל להשחים, כ -2 שעות. כד הבשר ולהמשיך לבשל עד הצד השני הוא חום זהוב עמוק הוספת מים נוספים במידת הצורך. כאשר מאוד רך, להסיר מגש הגשה.