חזה עוף אפוי Supreme דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-29 גרם חלבון, 6 גרם שומן ובסך הכל 267 קלוריות. תמורת $1.4 למנה, מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. אם יש לכם זרעי סלרי, חצאי חזה עוף, רוטב ווסטרשייר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כמנה עיקרית. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 52%, המנה הזו טובה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את חזה עוף Supreme, חזה עוף אפוי וחזה עוף אפוי.
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את שמונת המרכיבים הראשונים; להוסיף עוף. אטום שקית והפוך למעיל; מקררים למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מניחים פירורי לחם בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מסננים ומוציאים את העוף מהמרינדה; מצפים כל חלק בפירורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מסדרים על תבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
5
אופים, ללא כיסוי, ב-350 מעלות למשך 45 דקות או עד שמדחום בשר מצביע על 170 מעלות.