חזה עוף בגריל עם ג'ינג'ר וסויה
חזה עוף בגריל עם ג'ינג'ר וסויה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 36 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל 377 קלוריות. מתכון זה משמש 4. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם רוטב סויה, מיץ ליים, ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 56%. עוף ג'ינג'ר-סויה בגריל, דג חרב בגריל סויה-ג'ינג'ר, ו סויה-ג'ינג'ר במרינדה דג חרב בגריל דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
שלב את 1 כוס רוטב הסויה, 1/4 כוס שמן זית, 2 כפות שמן שומשום, מחצית ממיץ הליים, הג ' ינג ' ר והשום, ו -1 / 4 כוס כוסברה בתחתית כל אחת מ -2 שקיות הקפאה גדולות. שים 2 חזה עוף בכל שקית וקבל אותם מצופים במרינדה. ואז הניחו את השקיות על משטח עבודה, הכריחו את האוויר החוצה ואטמו אותן. אפשר עוף למרינדה במשך שעה 1. ניתן גם להקפיא את העוף ממש במרינדה בשלב זה. לשם כך קפלו כל שקית מעל העוף 3 פעמים,הדביקו אותם היטב ותארכו אותם. שים את זה במקפיא עד 2 חודשים.
מניחים תבנית גריל גדולה על 2 מבערים על אש בינונית-גבוהה, או מחממים גריל גז או פחם חיצוני. מקפלים כמה מגבות נייר לריבוע עבה. כתם מעט שמן על מגבות הנייר ואז נגב בזהירות ובמהירות את רכסי תבנית הזימים או את הסורגים החמים של הגריל כדי ליצור משטח שאינו מקל.
מוציאים את חזה העוף מהמרינדה ומתבלים במלח ופלפל.
הניחו את העוף על הגריל החם ובשלו 3 עד 5 דקות מכל צד עד שהוא חרוך ויציב.
מגישים עם אטריות השומשום ומלפפון חמוץ.