חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי
חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי נטול גלוטן,, ללא חלב, וכל 30 ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 556 קלוריות, 49 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם חרדל מלא, שמן קנולן, חזה עוף וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מעולה של 85%. נסו חזה עוף בגריל עם ויניגרט פטריות שיטאקי, כריך עוף בגריל עם ויניגרט פטריות בגריל, ו חזה עוף עם רוטב שמנת שיטאקי-טימין וגזר תינוק קלוי עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מברישים את שני צידי מכסי הפטריות ב -4 כפות משמן הקנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על הגריל, מכסה את הצד כלפי מטה וצולים עד להזהבה וחרוך מעט, 4 עד 5 דקות. הופכים את הפטריות וממשיכים בבישול עד שהם רק מבושלים, 3 עד 4 דקות יותר.
מוציאים מהגריל וקוצצים גס.
מקציפים יחד את השאלוט, החומץ, שמן הזית הבתולי והפטרוזיליה בקערה בינונית עד לאיחוד ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הפטריות ומערבבים לציפוי.
הניחו לשבת בטמפרטורת החדר לפחות 15 דקות לפני ההגשה.
מברישים את שני צידי העוף בשמן הקנולה שנותר ומתבלים במלח ופלפל.
מניחים על הגריל, עם העור כלפי מטה וצולים עד להזהבה, 4 עד 5 דקות. הופכים, מנמיכים את חום הגריל לבינוני, סוגרים את המכסה וממשיכים לצלות עד שהוא פשוט מבושל, כ -7 דקות יותר.
מוציאים את העוף מהגריל ומניחים לנוח 5 דקות לפני ההגשה.
מגישים 1 חזה לאדם ומעליו חלק מוויניגרט השיטאקי.