חזה עוף ברביקיו הויסין
חזה עוף ברביקיו הויסין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 37 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 279 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך מים, זנגביל טחון, שמן שומשום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. נסו חזה עוף צלוי, חמישה ספייס חזה עוף עם זיגוג הויסין, ו עוף ברביקיו בתנור הויסין (מתכונים דומים).
הוראות
בעוד המטאטא מתחמם, לשלב את הויסין, דבש, חומץ, ושמן בסיר קטן; להביא לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מערבבים קורנפלור ומים; מוסיפים לתערובת הויסין, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מערבבים מלח ואת 4 המרכיבים הבאים (מלח דרך אבקת חמישה תבלינים); לשפשף באופן שווה על שני הצדדים של עוף.
מניחים עוף על מחבת ברוילר מצופה בתרסיס בישול, ומטגנים 5 דקות.
מברשת עם תערובת hoisin; broil 4 דקות. הפעל עוף; מברשת עם תערובת הויסין. לצלות 4 דקות או עד שנעשה, צולה לעתים קרובות עם תערובת hoisin.