חזה עוף מזוגג בסגנון סיני
חזה עוף מזוגג בסגנון סיני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 192 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון ידידותי fodmap מגישה 4 . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שמן צמחי, מרק עוף פחות נתרן, חצאי חזה עוף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: חזה עוף מזוגג מייפל, חזה עוף מזוגג בלסמי, ו חזה עוף מזוגג בדבש.
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים בקערה קטנה; להפריש.
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
חום שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף, ומטוגנים במשך 3 דקות בכל צד.
הסר עוף מהמחבת. להפחית את החום; בזהירות לערבב תערובת מרק. להחזיר עוף למחבת; לבשל 3 דקות או עד הסוף, פונה מעיל.