חזה עוף ממולא בגבינת פרושוטו וגרוייר (קורדון בלו עוף)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף ממולא פרושוטו וגבינת Gruyère (עוף קורדון בלו). מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 30 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. האוכל הביא לך אותו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. לך לחנות ותביא קיסמים, חרדל דיז'ון, פרושוטו ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו חזה עוף ממולא בגבינת פרושוטו וגרוייר (קורדון בלו עוף), חזיר וגבינה של סאני ממולאים חזה עוף (קורדון בלו עוף), ו Gruyere, Arugulan ו Prosciutto-חזה עוף ממולא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום ולהניח אותו בצד.
מניחים את panko ו 1 כף השמן בצלחת רדודה, מתבלים עם מלח ופלפל, ולהשתמש בידיים שלך כדי לשלב באופן שווה.
מניחים את Dijon ואת הנותרים 4 כפיות שמן בצלחת רדודה אחרת לטאטא לשלב. תניח את שתי הכלים בצד.
חותכים כל חזה עוף במחצית אופקית.
מניחים חתיכת עוף 1 על משטח עבודה, מכסים בניילון נצמד, ומכניסים לעובי של 1/4 אינץ ' אפילו עם פטיש בשר, מערוך או תחתית מחבת; מעבירים לצלחת גדולה. חזור עם חתיכות הנותרים של עוף.
מניחים את העוף על קרש חיתוך ומתבלים בשני הצדדים עם מלח ופלפל. סדר את החלקים כך הקצוות הצרים ביותר להתמודד איתך.
מניחים 1 חתיכת prosciutto על גבי חתיכת עוף אנכית, חתיכה שנייה בניצב, מה שהופך דפוס צלב. מרכז רבע מהגבינה מעל הפרושוטו אופקית. מקפלים את שתי חתיכות prosciutto על הגבינה כדי לכסות לחלוטין לצרף אותו. מקפלים את החלק התחתון של העוף למעלה על הגבינה-ו-prosciutto צרור כדי לצרף אותו, ואז להתגלגל בחוזקה לתוך גליל. השתמש 2 קיסמים כדי לאבטח את הגליל; להפריש. חזור עם העוף שנותר, פרושוטו, וגבינה.לטבול 1 חתיכת עוף בתערובת דיז ' ון ולגלגל אותו בשכבה דקה, אפילו. ואז מניחים אותו בפנקו, מתגלגלים למעיל, ולוחצים על פירורי הלחם על העוף כדי לדבוק.
מניחים את העוף בפירורי לחם על תבנית האפייה מוכנה וחוזרים עם צילינדרים העוף הנותרים, מרווחים אותם באופן שווה על הסדין.
אופים עד שהגבינה נמסה והעוף מבושל לאורך כל הדרך, כ -45 דקות.
הסר את הקיסמים ומגיש מיד.