פשטידת תפוחים עמוקה
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם tbsps קיצור, סבתא סמית תפוחים, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת די גרועה. נסו פאי תפוחים עמוק, פשטידת תפוחים עמוקה, ו פאי תפוחים עמוק (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר חום ארוז 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאה; מעט מרוכך 2 (יכול להיות או להרחיק) יכול דיאט קרם סודה 1 (קיבלר) 473 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 6 larges סבתא סמית תפוחים-קלופים, cored ופרוס (התפוחים שלי היו גדולים 6 היו מושלמים) 0 (יכול להיות או להרחיק) אגוז מוסקט טחון 0 (יכול להיות או להרחיק) אגוז מוסקט מגורד טרי 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שיבולת שועל מגולגלת 1 1 קילו קישואים, (צינור גדול) 177 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק ו 2 tbsps קיצור 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק חמאה ללא מלח 59 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר לבן