קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

חזה עוף ממולא בשלמות

חזה עוף ממולא בשלמות
חזה עוף ממולא בשלמות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 609 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חצאי חזה עוף-הלם, שמנת, רוטב סלט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. עם כפית נסו חזה עוף ממולא, אורז וחזיר-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולאים בריקוטה ובחזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזה עוף בשקית פלסטיק גדולה resealable.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
יוצקים רוטב איטלקי, לאטום בחוזקה, ומקררים לפחות 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב איטלקירוטב איטלקי
3
מניחים את הלחם המעופש, פרמזן, טימין, ופלפל למעבד מזון. דופק עד הלחם מעובד לפירורים. לשבת בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
4
בקערה גדולה, מערבבים יחד את גבינת הפטה ושמנת חמוצה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. מערבבים את השום. לאחר מכן להוסיף את התרד, ומבשלים עד שהוא נבול. מערבבים בצלים ירוקים, מבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר תרד לצלחת, ולהשאיר כל נוזל במחבת. מערבבים פטריות, ו לטגן עד רך.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
הסר פטריות לצלחת עם תרד. אפשר להתקרר לזמן קצר, ולאחר מכן לשלב תרד ופטריות עם פטה ותערובת שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
8
מערבבים את העגבניות המיובשות לתוך התערובת, ומתפשטים על גיליון עוגיות גדול.
מרכיבים שתצטרך
לציפוי כל המבורגרלציפוי כל המבורגר
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
מניחים במקפיא במשך כ -30 דקות.
10
מחממים את התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
מניחים חזה עוף על גיליון עוגיות, ומניחים כ -3 כפות של תערובת המילוי במרכז כל שד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
12
מגלגלים את השדיים, ומאובטחים עם קיסם.
מרכיבים שתצטרך
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
13
העברת חזה עוף לתבנית אפייה, ומפזרים תערובת פירורי לחם על חזה עוף.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
14
אופים, חשוף, בתנור שחומם מראש במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן