מרק תירס צונן עם Adobo מערבולת
צריך ללא גלוטן, ללא חלב ומרק צמחוני? מרק תירס צונן עם Adobo מערבולת יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו בצל, מיץ ליים, מרק עוף במלח נמוך, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-25 דקות. מתכונים דומים: מרק עגבניות צונן עם מערבולת כוסברה-יוגורט, מרק תירס צונן, ו תירס צונן ומרק שרימפס.
הוראות
חום 1 כף שמן זית בסיר גדול כבד על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומטגנים עד רך, על 4 דקות.
מוסיפים גרעינים תירס, מרק, ו 1 מיץ לימון כף; להביא תערובת לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד תירס הוא רק רך, על 3 דקות. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר עד כמעט חלקה. מערבבים הנותרים 1 מיץ ליים כף ו 1 כוס מים (או יותר לפי הצורך כדי דק מרק כדי עקביות הרצוי). מרק תירס העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מעבירים מרק לקערה גדולה; מכסים ומקררים עד שמצונן, כ -2 שעות או לילה.
בינתיים, להקציף הנותרים 2 כפות שמן זית רוטב אדובו בקערה קטנה כדי להתמזג. מחלקים מרק תירס קר בין 4 קערות.
טפטוף מרק עם שמן אדובו, ואז לקשט עם כוסברה ומגישים.