חזה עוף עם אגוזי מלך, כרישה ולימון מסוכר
חזה עוף עם אגוזי מלך, כרישה ולימון מסוכר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 451 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם חומץ יין, שמיר, לימון משומרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון שהשתמר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,חג המולד Stollen Madeleines עם לימון משומר כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו חזה עוף עם כרישה ופטריות אקזוטיות, חזה עוף מסוכר, ו חזה עוף מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את הכרישה וקורטוב של מלח; מבשלים מעל חום מתון עד מתרכך.
מוסיפים 2 כפות מים, מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 4 דקות.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר עם 1 כף מים ומבשלים מעל חום מתון עד סירופ, 2 דקות.
מוסיפים את הלימון המשומר ומבשלים 1 דקה; מוסיפים את הכרישה וחמים.
בקערה, לטאטא את החומץ, עירית, שמיר ו טרגון עם 2 כפות של שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
במחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומוסיפים למחבת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני עד הזהב, 3 דקות. להפחית את החום עד בינוני ומבשלים 2 דקות יותר. להפוך את השדיים ומבשלים עד רק לבן לאורך, 4 דקות.
כפית את הכרישה על צלחות. למעלה עם העוף.
טפטוף עם ויניגרט, לקשט עם אגוזי מלך ומגישים.