קושימומחה
מוכן ב1 ש, 3 דק.
מנות18
ציון בריאות1
מגזין

חזה עוף עם תרד, גבינת עיזים וצנוברים

חזה עוף עם תרד, גבינת עיזים וצנוברים
חזה עוף עם תרד, גבינת עיזים וצנוברים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 134 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. והוא יספק כ 18 מנות. גשו לסופר וקנו צנוברים, תרד בחוזקה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -3 דקות. מתכונים דומים: חזה עוף עם רוזמרין, צנוברים & verjuice, סמוקי רטטוי עם גבינת עיזים וצנוברים, ו סלט שומר עם גבינת עיזים וצנוברים.

הוראות

1
צנוברים צנים במחבת יבשה קטנה על חום בינוני, ערבוב, עד זהוב וריחני, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
העברה למעבד מזון ולתת מגניב מעט.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
3
מחממים תנור ל-375F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מוסיפים תרד, גבינת עיזים וגרידת לימון למעבד מזון ודופק עם צנוברים עד שהתערובת חלקה. לגרד צדדים של קערה לפי הצורך. טעם ותיבול עם מלח ופלפל. (עושה על מילוי כוס 1.)
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת עיזיםגבינת עיזים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
החלק את האצבעות מתחת לעור של כל חזה עוף, התרופפות העור כדי ליצור כיס בין העור לבשר. דברים 2 עד 3 כף. מילוי מתחת לעור, בעדינות דוחף כמה שיותר של המילוי כפי שאתה יכול לתוך הפינות הרחוקות מבלי לקרוע את העור. (יהיה לך על 1/3 כוס מילוי נוסף; להשליך.)
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
ערפל עם ספריי בישול צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק עוף בשכבה אחת עם מרחב בין חתיכות.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מניחים מילוי עוף בצד צלחת טפטוף עם שמן זית. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
אופים עד העור הוא השחמה קלות עוף מבושל דרך (מדחום מיידי לקרוא ממוקם בחלק העבה ביותר צריך לקרוא 71°, או לחתוך לחלק העבה ביותר של השד לבדוק), 40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מגישים באופן מיידי.