חזה עוף פקאן ממולא בגבינת שמנת וברוקולי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. מתכון זה מכין 10 מנות עם 382 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 89 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פרחי ברוקולי, חמאה, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו חזה עוף ממולא גבינת שמנת, גבינת שמנת-&-פסטו-חזה עוף ממולא, ו חזה עוף ממולא פסטו וגבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
להכנת מילוי ברוקולי / גבינת שמנת: בסיר בינוני על אש נמוכה מחממים את מיץ הלימון, החמאה או המרגרינה, השום, הבזיליקום והפימנטו עד שהחמאה או המרגרינה נמסו.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מיץ לימון
חמאה
ברוקולי
פימיאנטו
שום
באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
מוסיפים את 1 כוס פקאן, ברוקולי ובצל ומבשלים עד שהברוקולי רך; לאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה וגבינת השמנת ומערבבים הכל יחד עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
שמנת חמוצה
ברוקולי
פקאנים
בצל
3
מניחים להתקרר, מכסים ומכניסים למקרר לצינון למשך 30 דקות.
4
מניחים 1 עד 2 כפות ממילוי הברוקולי/גבינת השמנת במרכז כל חזה עוף, מגלגלים, תוחבים בצדדים ומהדקים בעזרת קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
גבינת שמנת
ברוקולי
גלול
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
5
שים את הביצה לנצח בצלחת רדודה או קערה, ומערבבים את פירורי הלחם 1/2 כוס פקאן יחד בצלחת רדודה אחרת או קערה. טובלים את גלילי העוף בביצה, ואז בתערובת הפקאן.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
עוף שלם
פקאנים
גלול
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית גבוהה ומקפיצים לחמניות עוף מצופות במחבת עד להשחמה טובה משני הצדדים, בערך 2 עד 4 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
גלול
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מניחים לחמניות שחומות בתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
9
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 30 דקות, או עד שהעוף מבושל ובשר העוף לבן.
מרכיבים שתצטרך
בשר עוף
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
מגישים עם מנה קטנה של שאריות תערובת ברוקולי/גבינת שמנת על גבי כל חזה עוף.