חזה עוף צלוי עם כתום, הל וכורכום
חזה עוף צלוי עם כתום, הל וכורכום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 783 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. אם יש לכם גרידת תפוז, שמן זית, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת שוקולד מריר כתומה עם אגוזי מלך קלויים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, כתום זנגביל כורכום ירקות שורש קלוי, ו הל כתום קלוי בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
בתחתית מחבת מרופדת בנייר כסף, לזרוק את פרוסות תפוחי האדמה עם טפטוף נדיב של שמן זית וקצת מלח ופלפל, לפי הטעם.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את החמאה, שאלוט, שום, הל, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, כורכום, גארם מסאלה ומלח ופלפל, לפי הטעם. להפריד את העור מבשר עוף באמצעות האצבע המורה שלך, להזיז אותו קדימה ואחורה. אל תסיר את העור לחלוטין, רק לעשות כיס. כפית חצי תערובת חמאה מתחת לעור של שד 1, להחליק אותו עם האצבע המורה שלך. חזור עם חזה עוף אחר.
שים מתלה על תפוחי האדמה במחבת המטגן ולסדר את העוף על המדף. צולים עד שהעוף רושם 160 מעלות F על מדחום שנקרא מיידית, ותפוחי האדמה רכים.
מוציאים מהתנור ומעבירים את העוף ותפוחי האדמה למגש הגשה. אפשר לנוח במשך 5 דקות ולאחר מכן לשרת.