את המתכון של סלמון אלסקה בגריל חזיז ניתן להכין תוך כ-6 שעות ו-40 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -4 גרם חלבון , 4 גרם שומן ובסך הכל 77 קלוריות . תמורת 67 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. הוא מושלם עבור הרביעי ביולי . אם יש לכם חומץ בלסמי, פילה סלמון, שמן שומשום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 594 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אנשים רבים מאוד אהבו את ההידור הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ופסקטרי . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 47% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגות דג אלסקה פולק , אלסקה אפויה וסלט סלמון בגריל עם ויניגרט כוסברה תפוז דם .
הוראות
1
מניחים פילה סלמון בצלחת זכוכית בינונית ללא נקבוביות. בקערה בינונית נפרדת מערבבים את שמן הבוטנים, רוטב הסויה, החומץ, הבצל הירוק, הסוכר החום, השום, הג'ינג'ר, פתיתי הפלפל האדום, שמן השומשום והמלח.
מרכיבים שתצטרך
חופנים נדיבים של גבינת פרמיג'אנו רג'יאנו או רומנו מגוררת
פילה סלמון
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כוסות נקטרינות טריות פרוסות דק קלופות
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
קורצים שומשום לבן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1/4 כוס פינוליס (צנוברים), קלוי
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל אדום, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מנטה רכות מרוסקות
2
טורפים היטב יחד, ויוצקים על הדג. מכסים ומשרים את הדג במקרר למשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תותים קפואים לא ממותקים, מופשרים חלקית ופרוסים
3
מכינים גריל חיצוני עם גחלים במרחק של כ-5 סנטימטרים מהשבכה, ומשמנים קלות את השבכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
4 (8 אונקיות) צלעות חזיר, פרפרות וחבוטות דק
4
צולים את הפילטים במרחק של 5 ס"מ מגחלים במשך 10 דקות לכל אינץ' עובי, נמדד בחלק העבה ביותר, או עד שהדגים פשוט מתפתלים עם מזלג. הופכים באמצע הבישול.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק