קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות50
ציון בריאות1
מגזין

חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית

חזיר Gyoza קלאסי מ ' בישול נשמה יפנית
מתכון חזיר קלאסי Gyoza מ ' בישול נשמה יפנית יכול לספק את הכמיהה היפנית שלך בערך 2 שעות. מתאבן זה יש 45 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מגיש 50 . לך לחנות ותביא עורות גיוזה עגולים, חזיר טחון, כרוב ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו Rayu תוצרת בית מ ' בישול נשמה יפנית, ירקות טמפורה מ ' בישול נשמה יפנית, ו Kamo Nanban Soba From ' Japanese Soul Cooking (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את המילוי, מוסיפים את הכרוב ו 1/2 כפית מלח לקערה גדולה ומערבבים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
תן לכרוב לשבת בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות. כאשר הוא מוכן, להעביר את הכרוב מגבת מטבח נקייה או בכותנה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
3
מגלגלים את הבד ומוציאים את הנוזל מהכרוב, כאילו אתה סוחט מגבת רטובה. זהו צעד מפתח כך גיוזה לא הופך מימי. לסחוט כמה שיותר נוזלים מהכרוב ככל האפשר. לעשות את זה בקבוצות אם זה קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מוסיפים את הכרוב סחוט, נירה, שום, זנגביל, חזיר, רוטב סויה, 2 כפות של שמן שומשום, פלפל שחור, מלח, סוכר, ו katakuriko לקערה גדולה. השתמש בידיים שלך כדי לערבב את החומרים יחד במשך כ 2 דקות. מחית ומעוך את התערובת יחד, לוחץ אותו דרך האצבעות שלך, כך שהוא הופך למילוי דביק שיחזיק יחד כאשר אתה כפית אותו לתוך עור הכופתה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ל-1 אננסל-1 אננס
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
כדי להפוך את הכופתאות, להכין מגש על ידי בעדינות לאבק אותו עם katakuriko.
6
מניחים עור גיוזה בכף יד אחת עם הצד המשוריין למטה. (עורות נמכרים עם צד אחד מקומח.) לטבול אצבע katakuriko מעורבב עם מים חמים להרטיב את כל קצה העור. תערובת עמילן מים זו היא "דבק" שיחזיק את העור סגור.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
מוסיפים על 1 כף המילוי למרכז העור. השתמש באצבעות המדדים ובאגודלים של שתי הידיים כדי לקפל את העור ולצבוט אותו יחד.
8
מניחים את הגיוסה הושלמה על המגש, לקפל את הצד. חזור עד שתשתמש בכל המילוי.
9
כדי להכין את רוטב הטבילה, לשלב את רוטב הסויה, חומץ, ו rayu. שיעור קלאסי הוא 4 חלקים רוטב סויה 2 חלקים חומץ עד 1 חלק rayu. תתרגל לטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
10
יוצקים את רוטב הטבילה לתוך קערות קטנות הפרט ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
כדי לבשל את הגיוסה, מחממים מחבת לא דביקה או מחבת ברזל יצוק על חום גבוה במשך כ 5 דקות. (אנחנו אוהבים להשתמש במחבת בקוטר 12 אינץ ' עם כיסוי כדי להכין גיוזה.) כאשר המחבת חמה, להוסיף 1 כף שולחן של שמן שומשום, לוודא את כל השטח מצופה (אתה יכול להשתמש מגבת נייר צמר גפן כדי להפיץ את השמן בזהירות). התחל להוסיף את הגיוסה, אחד בכל פעם, בשורות מסודרות, עם צד התפר למעלה. מחבת בגודל 12 אינץ ' תחזיק בערך 20 גיוזה. לאחר כל הגיוסה מתווספים, מטגנים אותם במשך כ -10 שניות. עכשיו במהירות לשפוך במים מעל גיוזה ולכסות את המחבת בחוזקה. מבשלים מעל חום גבוה במשך כ 4 דקות. לחשוף את המחבת; לא צריך להיות מעט או לא נותרו מים. מבשלים 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
טפטף את הנותרים 1 כף שמן שומשום על הגיוסה ומבשלים עוד 1 דקה, במשך כ 6 דקות זמן בישול כולל. הגיוזה צריך להיראות מבריק עם עורות מבושל דרך. כבה את החום והשתמש במרית דגים דקה כדי להעביר את הגיוזה לצלחת הגשה, הפעם עם צד התפר למטה (אתה רוצה להראות את הישבנים הפריכים להפליא, משחימים של הכופתאות).
מרכיבים שתצטרך
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
מגישים את הכופתאות מהביל חם, עם רוטב טבילה בצד. טבול ברוטב לאכול.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
14
כבה את החום והשתמש במרית דגים דקה כדי להעביר את הגיוזה לצלחת הגשה, הפעם עם צד התפר למטה (אתה רוצה להראות את הישבנים הפריכים להפליא, משחימים של הכופתאות).
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
מגישים את הכופתאות מהביל חם, עם רוטב טבילה בצד. טבול ברוטב לאכול.
מרכיבים שתצטרך
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים