חזיר אפוי
חזיר אפוי נטול גלוטן,, חלב חינם, ו ומספק כ 18 מנות. מנה זו מכילה כ 130 גרם חלבון 101 גרם של שומן, וסך הכל 1563 קלוריות. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות גשו לסופר וקנו ירך חזיר, סוכר חום, ירך חזיר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, וארוחת בוקר עם נקניק וגבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים חזיר במחבת צלייה, ולחץ ציפורן שלמה לתוך החלק העליון במרווחי 1 עד 2 אינץ'. לארוז את החלק העליון עם שכבה של סוכר חום.
יוצקים מספיק מים לתחתית המחבת הצלייה כדי להגיע לעומק 1 אינץ'. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר אלומיניום או במכסה.
אופים במשך 4 1/2 עד 5 שעות בתנור שחומם מראש (כ 22 דקות לכל פאונד), או עד הטמפרטורה הפנימית של החזיר הגיע 160 מעלות F (72 מעלות C). ודא מדחום הבשר לא נוגע העצם.
בואו לעמוד במשך כ -20 דקות לפני גילוף.