קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות1
ציון בריאות78
מגזין

חזיר אפוי

חזיר אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר אפוי. המתכון הזה מכסה %71 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 988 גרם חלבון 768 גרם של שומן, וסך הכל 12334 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. גשו לסופר וקנו סוכר חום, לקשט עם: טבעות אננס משובץ, ציפורן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, Ham Hawaiian ומחווני גבינה, ו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה.

הוראות

1
בשר חזיר שכותרתו "לבשל לפני האוכל"
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
2
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מניחים את החזיר על מתלה במחבת קלייה רדודה. לחזיר שלם של 10 עד 15 פאונד, אפשר 18 עד 20 דקות לפאונד; לחצי -- 5 עד 7 פאונד -- בערך 20 דקות לפאונד; או לחלק של שוק או ישבן ששוקל 3 עד 4 פאונד, בערך 35 דקות עד לפאונד. בכל המקרים, קוק חשף עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 ° F. עבור גימור אטרקטיבי, מהיר, להסיר את החזיר מהתנור על 30 דקות לפני שהוא נעשה זיגוג כפי שהורה להלן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
Ii. Ham שכותרתו "מבושל לחלוטין" או "מוכן לאכול"
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
5
מחממים את התנור ל 325 ° F. כדי לחמם את הבשר, מניחים אותו על מתלה במחבת צלייה רדודה, ואופים חשופים. עבור בשר חזיר שלם, לאפשר 15 עד 18 דקות לפאונד; במשך חצי, 18 עד 24 דקות לכל פאונד. החזיר יהיה מוכן כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 140 ° F. כדי לזגג את החזיר, להסיר אותו מהתנור על 30 דקות לפני שהוא נעשה, ולהגדיל את חום התנור ל 425 ° F.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
הסר את כל הקליפה אבל צווארון סביב עצם השוק. חותכים את השומן בחלק העליון של החזיר בדפוס יהלום, ומכסים את פני השטח עם סוכר חום, חרדל יבש רטוב עם חומץ סיידר, מיץ שזיפים, יין או בשר חזיר טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
אבקת חרדלאבקת חרדל
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
הרבעה השומן בצמתים של היהלומים עם ציפורן שלמה. או לקשט עם לסירוגין חצי טבעות אננס משובץ חמוציות וכוכבים לחתוך קליפת תפוז משומר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
ציפורן שלמהציפורן שלמה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
גרידה כתומהגרידה כתומה
8
להחזיר את החזיר לתנור, להפחית את חום התנור ל 163° שוב, ומבשלים כ 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מניחים על מגש.
10
מקשטים עם: פרוסות של רוטב חמוציות ג ' לי עם פרוסות תפוז דקות או אננס.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננסטבעות אננס
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
11
Recipes reprinted with permission from The Joy of Cooking, 75th Anniversary Edition by Irma S. Rombauer, Marion Rombauer Becker, And Ethan Becker. (c) 2006 Simon & Schuster Inc. השמחה שבבישול אמון, והאמון הניתן לביטול של MRB
12
הוסף הערות ההערות שלי
13
ערוך את ההערות שלי
14
בוצע