חזיר אפוי עם זיגוג גויאבה
חזיר אפוי עם זיגוג גויאבה נטול גלוטן,, חלב חינם, ו מתאבנים. מנה זו מכילה סביב 25 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 315 קלוריות. והוא יספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צוף אפרסק, חזיר פחות נתרן, ג'לי גויאבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו שרימפס בגריל עם מולסה-זיגוג גויאבה, בשר חזיר Tenderloin עם זיגוג גויאבה חריף, ו שיפודי שרימפס ומנגו עם זיגוג גויאבה ליים (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ שומן וקליפה מן חזיר. ציון מחוץ חזיר בדפוס יהלום.
מניחים חזיר על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול.
ירך חזיר עם ציפורן, אם תרצה.
מערבבים ג ' לי, רום, צוף, וחרדל.
מברשת בשר חזיר עם תערובת ג ' לי.
אופים 30 דקות נוספות או עד מדחום בשר רושם 140, צליעה פעם אחת.
מניחים בשר חזיר על מגש; מכסים בנייר כסף.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.