קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות15
מגזין

חזיר בולונז פפרדלה

חזיר בולונז פפרדלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר בולונז Papardelle. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פפרדלה עם רוטב בולונז, Papardelle אלה בולונז, ו Pappardelle Bolognese Con Verdure.

הוראות

1
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את שמן זרעי הגפן עד התחמם. לאחר מכן להוסיף את חזיר הקרקע, בישול עד השחמה, 7 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדוליםעלי טימין טריים טחונים, מופשטים מ-3 או 4 ענפים גדולים
חזיר טחוןחזיר טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר את הבשר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
במחבת שנייה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את היין, שום ובצל, ערבוב לאורך כל הבישול עד שקוף, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את החזיר מבושל, עגבניות ופלפלים, ולאחר מכן מערבבים בזיליקום ותימין. להביא את התערובת לגלגל איטי, להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזיר מבושלחזיר מבושל
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
מוסיף את השמנת ולסיים במשך 5 דקות. סיים עם מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי. לזרוק את הבולונז עם פפרדלה מבושל ומגישים. (חיי מדף: 5 ימים.)
מרכיבים שתצטרך
מבושל פפרדלהמבושל פפרדלה
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בולונזבולונז
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי