חזיר בולונז פפרדלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר בולונז Papardelle. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו שום, מלח ופלפל, טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: פפרדלה עם רוטב בולונז, Papardelle אלה בולונז, ו Pappardelle Bolognese Con Verdure.
הוראות
במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, להוסיף את שמן זרעי הגפן עד התחמם. לאחר מכן להוסיף את חזיר הקרקע, בישול עד השחמה, 7 עד 8 דקות.
במחבת שנייה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים את היין, שום ובצל, ערבוב לאורך כל הבישול עד שקוף, על 10 דקות.
מוסיפים את החזיר מבושל, עגבניות ופלפלים, ולאחר מכן מערבבים בזיליקום ותימין. להביא את התערובת לגלגל איטי, להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות.
מוסיף את השמנת ולסיים במשך 5 דקות. סיים עם מלח ופלפל לפי הטעם הרצוי. לזרוק את הבולונז עם פפרדלה מבושל ומגישים. (חיי מדף: 5 ימים.)