חזיר בסגנון יוקאטקאן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר בסגנון יוקטן. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 367 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך זרעי כמון, allspice, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 9 שעות. נסו Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי, Yucatecan - סגנון גריל מהי-מהי, ו סלט אורז יוקאטקאן (מתכונים דומים).
הוראות
שים חזיר בקערה גדולה ולשפשף עם 1 כפית מלח 2 כפות מיץ.
טוסט פלפל, כמון, ו allspice יחד, אז מגניב מעט.
העברה למטחנה יחד עם זרעי annatto לטחון לאבקה.
טחון שום מחית כדי להדביק עם הנותרים 1 1/2 כפיות מלח באמצעות צד של סכין כבד גדול.
מוסיפים לתבלינים טחונים יחד עם אורגנו ונותרים 6 כפות מיץ ומערבבים כדי להפוך את הדבק.
לזרוק חזיר עם להדביק מעיל היטב.
מוסיפים בצל וזורקים לשלב.
מחזיק את שני הקצוות של עלה בננה, גרור עלה מעל צורב בחום גבוה בינוני לאט עד שהוא משנה צבע מעט הופך מבריק, ואז להתהפך וטוסט בצד השני. טוסט משאיר בננה באותו אופן.
קו צליית מחבת עם עלים, צדדים נוצצים למטה, על ידי סידור 1 עלה לאורכו ו 2 עלים לרוחב, לתת עודף לתלות על הצדדים. Trim overhang לכ - 8 אינץ ' מכל הצדדים.
העברת תערובת חזיר עלי בננה, ולאחר מכן לקפל את הבליטה של עלים מעל חזיר כדי לצרף לחלוטין. מכסים את המחבת בחוזקה בנייר כסף וצינה, לפחות 6 שעות.
שים מתלה תנור בעמדה האמצעית, ואז לשים מחבת עם חזיר בתנור וחום עד 400 ° F (כדי לקחת צ ' יל off חזיר בעדינות).
לאחר התנור הגיע 204°, אופים עד חזיר הוא מאוד רך, 2 1/4 עד 2 3/4 שעות.
להשליך רדיד עלים בננה פתוח, ולאחר מכן לשרת חזיר עם סלסה טורטיות.
* במקום של מיץ תפוזים סביליה (מריר), אתה יכול להשתמש 1/4 כוס מיץ תפוזים רגיל טרי בתוספת 1/4 כוס מיץ ליים טרי, מעורבב יחד.* חזיר עלי בננה (לא אפוי) יכול להיות מקורר עד 1 יום.