קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות43
מגזין

חזיר ברוטב אדובו

חזיר ברוטב אדובו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ורוטב ראשוני? חזיר ברוטב אדובו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 643 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, שרי חומץ, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אדובו חזיר עם רוטב כבד, אדובו מסורתי (חזיר בחומץ ורוטב סויה), ו איך לבשל: אדובו חזיר עם רוטב כבד (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, מחית את השום, פפריקה, כמון, אורגנו ו 1/3 כוס החומץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של חומץ; תהליך עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3
מחממים 1/3 כוס שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול. מתבלים את כתף החזיר עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, מסתובבים מדי פעם, עד להשחמה, כ -13 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כתף חזירכתף חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
להעביר את החזיר למגש.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
5
מוסיף את 2/3 כוס הנותרים של שמן זית וחום עד מנצנץ. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהם לתבשיל בשכבה אחת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מסתובב מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
6
מוסיפים אותם לחזיר ומחממים את הצלעות הנותרות. אל תשפכו את השמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
החזירו את כל הבשר לתבשיל והתבשלו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
8
מוסיפים את תערובת החומץ ומספיק מים כדי לכסות את הבשר ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רך מאוד, 45 עד 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מעבירים לצלחת ומגישים.