חזיר ברוטב אדובו
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ורוטב ראשוני? חזיר ברוטב אדובו יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 643 קלוריות, 74 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. לך לחנות ותביא שמן זית, שרי חומץ, שום ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו אדובו חזיר עם רוטב כבד, אדובו מסורתי (חזיר בחומץ ורוטב סויה), ו איך לבשל: אדובו חזיר עם רוטב כבד (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, מחית את השום, פפריקה, כמון, אורגנו ו 1/3 כוס החומץ עד חלקה.
מוסיפים את כוס 1 הנותרים של חומץ; תהליך עד מעורבב.
מחממים 1/3 כוס שמן הזית בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול. מתבלים את כתף החזיר עם מלח ופלפל ומבשלים מעל חום גבוה בינוני, מסתובבים מדי פעם, עד להשחמה, כ -13 דקות.
מוסיף את 2/3 כוס הנותרים של שמן זית וחום עד מנצנץ. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומוסיפים חצי מהם לתבשיל בשכבה אחת. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, מסתובב מדי פעם, עד השחמה, על 10 דקות.
מוסיפים אותם לחזיר ומחממים את הצלעות הנותרות. אל תשפכו את השמן.
החזירו את כל הבשר לתבשיל והתבשלו במלח ופלפל.
מוסיפים את תערובת החומץ ומספיק מים כדי לכסות את הבשר ולהביא לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד רך מאוד, 45 עד 50 דקות.