חזיר דיז'ון עם רוטב קוניאק שמנת
נסו ירך חזיר עם רוטב דיז'ון, בשר חזיר עם רוטב יוגורט קרמי, ו חזיר דיז'ון מותן (מתכונים דומים).
הוראות
1 לקחת חזיר מהמקרר ולתת לנוח 10 דקות כדי להביא אותם קרוב יותר לטמפרטורת החדר.2 לקצץ שומן מעל צלעות, למרוח שמן משני הצדדים 3 מלח ופלפל בשני הצדדים.4 חרדל פאט משני הצדדים כדי ליצור 'קרום'.5 מטגנים שמן וחמאה במחבת עד בועות קטנות מופיעות על חום גבוה בינוני 6
להוסיף צלעות, לתת לרחוש, הפיכת כאשר חצי הדרך לבן למעלה, פעם התהפך והם כולם לבנים בצדדים, לשים לתוך תנור שחומם מראש 218°, עד טמפ פנימי הוא לפחות 160°f. 7 להוסיף שאלוט קצוצים דק למחבת עד אז להוסיף רך, גירוד תחתית המחבת כדי לשחרר את 'חתיכות'פעם הקוניאק מופחת להוסיף קרם.8 להפחית את החום לנמוך ולהוסיף מלח ופלפל לפי הטעם, ולאפשר לרוטב להתעבות -.9 מגישים על חזיר 10 ליהנות עם תפוחי אדמה עשבי תיבול קלויים בתנור, וגזר מזוגג דבש.11 זיווג יין-קר פריך Sumac רכס Guwertztraminer.