חזיר וצ'וריסו צ' ילה בורגר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר צ'וריסו צ' ילה בורגר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 739 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מלח כשר, אבוקדו, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו צ'וריסו בורגר, צ'ילה ו Chorizo Cornbread, ו צ'וריסו צ' ילה Poppers (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החזיר, צ ' וריסו, ושום בקערה גדולה ולהשתמש בידיים שלך לשלב באופן שווה. מחלקים את הבשר ל 4 מנות שוות. לעצב כל חלק לתוך אפילו 1/4-כדי 1/2 אינץ ' עבה פטי (הקציצות יהיה דק מאוד). באמצעות האגודל שלך, לעשות שקע 1-1/2 אינץ ' רדוד במרכז כל פטי (זה עוזר המבורגרים לבשל באופן שווה יותר).
מעבירים את הקציצות לצלחת ומקררים בזמן שאתה מכין את הגריל.
מחממים מחבת גריל או גריל חיצוני בינוני גבוה (כ 191° ל425). כאשר הגריל מוכן, להשתמש מלקחיים כדי לשפשף את הסבכה עם כמה שכבות של מגבות נייר טבול בשמן צמחי.
מניחים את הצ ' ילי על הגריל, סוגרים את הגריל ומבשלים, מסתובבים מדי פעם, עד מתרככים וחרוכים משני הצדדים, כ -10 דקות.
הסר לקערה בינונית לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק או מכסה.
בואו קיטור צ ' יילס עד העורות ניתן לקלף בקלות, על 10 דקות. בינתיים, תצלה את האבוקדו.
מברשת את הצדדים לחתוך של חצאי אבוקדו עם שמן צמחי ומתבלים עם מלח.
מניחים אותם לחתוך בצד למטה על הגריל ומבשלים עד סימני גריל טופס האבוקדו לרכך, על 4 עד 5 דקות.
הסר ללוח חיתוך או משטח עבודה עד מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות.בינתיים, לקלף ולהשליך את העורות מן הצ ' ילי ולהעביר אותם לקערה קטנה.
מפזרים 2 כפיות של מיץ לימון, מתבלים במלח, וזורקים למעיל; להפריש. כאשר האבוקדו מוכן, להשתמש בכפית כדי לגרוף את הבשר, למקם אותו בקערה בינונית, ומחית עם מזלג לתוך גושים מחוספסים.
מערבבים בכוסברה ואת הנותרים 1 כף מיץ לימון. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך; להפריש.
הסר את קציצות החזיר מהמקרר וקל עונה שני הצדדים עם מלח ופלפל.
מניחים את הקציצות על חריץ הגריל-צד למעלה, לסגור את הגריל, ומבשלים undisturbed (לא ללחוץ על הקציצות) עד סימני גריל מופיעים בתחתית, על 5 עד 6 דקות. באמצעות מרית, להפוך את ההמבורגרים, לסגור את הגריל, ומבשלים עד רושמים מד חום מיידי 63°, כ 6 דקות יותר.
הסר לצלחת נקייה ולתת לנוח במקום חם או אוהל רופף עם נייר במשך 5 דקות.
מניחים את הלחמניות קלויות על משטח עבודה. מחלקים את תערובת האבוקדו בין הלחמניות התחתונות. מעל כל אחד עם קציצה ורבע של צ ' יילס וסגור עם ראש לחמניה.