קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג

חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג
חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 729 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם יין ריזלינג, שימורי אפרסק, חרדל קרקע אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפרסק ריזלינג מזוגג כדורי בשר, מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג, ו עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר ovenproof בשר חזיר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בסיר 1 ליטר, יין חום, זרזי טימין ושאלו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 7 עד 8 דקות או עד היין מצטמצם 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר מהחום. תשליך זרעי קורנית. מערבבים בשימורים, סוכר חום וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מברשת חצי תערובת זיגוג מעל בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
אופים חשפו 1 שעה 30 דקות, צוף עם תערובת זיגוג נותרת כל 30 דקות. לכסות באופן רופף עם נייר; אופים 30 דקות יותר או עד מדחום קורא לפחות 60°.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
7
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.