חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג
חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 729 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם יין ריזלינג, שימורי אפרסק, חרדל קרקע אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפרסק ריזלינג מזוגג כדורי בשר, מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג, ו עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד.
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר ovenproof בשר חזיר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לגעת בעצם.
בסיר 1 ליטר, יין חום, זרזי טימין ושאלו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 7 עד 8 דקות או עד היין מצטמצם 1/2 כוס.
הסר מהחום. תשליך זרעי קורנית. מערבבים בשימורים, סוכר חום וחרדל.
מברשת חצי תערובת זיגוג מעל בשר חזיר.
אופים חשפו 1 שעה 30 דקות, צוף עם תערובת זיגוג נותרת כל 30 דקות. לכסות באופן רופף עם נייר; אופים 30 דקות יותר או עד מדחום קורא לפחות 60°.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.