קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג

חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג
חזיר זיגוג אפרסק ריזלינג נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 729 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -35 דקות. אם יש לכם יין ריזלינג, שימורי אפרסק, חרדל קרקע אבן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אפרסק ריזלינג מזוגג כדורי בשר, מייפל-סירופ-הודו צלוי מזוגג עם רוטב ריזלינג, ו עוף בזיגוג אפרסק עם בורגול משובץ אפרסק (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 177°. קו רדוד צלייה מחבת עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מניחים חזיר על מתלה במחבת צלייה. הכנס מדחום בשר ovenproof בשר חזיר אז קצה הוא במרכז החלק העבה ביותר של בשר ולא לגעת בעצם.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
3
בסיר 1 ליטר, יין חום, זרזי טימין ושאלו לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום; מבשלים חשפו 7 עד 8 דקות או עד היין מצטמצם 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר מהחום. תשליך זרעי קורנית. מערבבים בשימורים, סוכר חום וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
כָּתֵףכָּתֵף
ריבת תותים דלת סוכרריבת תותים דלת סוכר
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
5
מברשת חצי תערובת זיגוג מעל בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
6
אופים חשפו 1 שעה 30 דקות, צוף עם תערובת זיגוג נותרת כל 30 דקות. לכסות באופן רופף עם נייר; אופים 30 דקות יותר או עד מדחום קורא לפחות 60°.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.