גולש חזיר חריף ופלפל צ'ילי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 799 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח מזרח אירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו שמנת, עגבניות משומרות, פלפלים בגריל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גולש חזיר איטי, שאלוט ופלפל אדום, מרק גולש איטי חזיר וכרוב חריף, ו פלפל צ'ילי מתוק ומתובל.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
השג לעצמך סיר תבשיל עמוק בתנור עם מכסה וחמם אותו על הכיריים. קלעו את השומן על החזיר בתבנית חוצה כל הדרך עד הבשר, ואז תבלו בנדיבות במלח ופלפל.
יוצקים גלוג טוב של שמן זית לסיר ומוסיפים את החזיר, השומן כלפי מטה. מבשלים כ 15 דקות על אש בינונית, כדי להבהיר את השומן, ולאחר מכן להסיר את חזיר מהסיר ולשים אותו בצד 1.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
4
מוסיפים לסיר את הבצל, הצ ' ילי, הפפריקה, זרעי הקימל, מיורן או אורגנו וקורט מלח ופלפל טוב. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות את הבצל למשך 10 דקות, ואז מוסיפים את הפלפלים הפרוסים, הפלפלים הצלויים והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זרעי קימל
מרז ' ורם
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
6 עגבניות, קלופות וקצוצות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
שים את החזיר בחזרה לתוך הסיר, לתת הכל קצת לרעוד, ואז לשפוך מספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מוסיפים את החומץ-זה ייתן לו טנג קטן ונחמד. מביאים לרתיחה, לשים את המכסה על גבי, ולאחר מכן במקום בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
תדע מתי הבשר מבושל מכיוון שהוא יהיה רך ודביק, והוא יתפרק בקלות כשהוא מתפרק עם 2 מזלגות. אם הוא עדיין לא ממש שם, החזירו את הסיר לתנור ופשוט היו סבלניים עוד קצת!
כשהבשר כמעט מוכן, מבשלים את האורז במים מומלחים ורותחים במשך 10 דקות עד שהוא פשוט לא מבושל, ואז מסננים במסננת, שומרים מעט ממי הבישול ושופכים אותו חזרה לתבנית.
מערבבים יחד את השמנת החמוצה, גרידת הלימון ורוב הפטרוזיליה בקערה קטנה. בסיום הבשר מוציאים את הסיר מהתנור וטועמים את הגולאש. אתה מחפש איזון של מתיקות מהפלפלים וחריפות מזרעי הקימל. קרעו או שברו את הבשר והגישו את הגולאש בכלי או קערה גדולים, עם אורז מהביל והשמנת החמוצה בטעם שלכם.
שיראז, ריוחה וצוויגלט הן בחירה מצוינת לגולאש. בעוד יין אדום הונגרי יהיה מתאים, המלצנו על כמה יינות אדומים קל יותר למצוא כי יעבוד יפה מדי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קיי וינטנרס מוריסון ליין סירה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קיי וינטנרס מוריסון ליין סירה
נטיעות סירה העתיקות ביותר בעמק וואלה וואלה, מדרונות הפונים לדרום-מזרח, אתר קריר מעט למרגלות ההרים הכחולים. פצע חזק לחיים ארוכים. אדמה צלויה, לבנדר, עשב מיובש ובשר נרפא. אילן יוחסין רציני, יין רציני.