קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

חזיר חריף וגולאש פלפל צ'ילי

חזיר חריף וגולאש פלפל צ'ילי
גולש חזיר חריף ופלפל צ'ילי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 48 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל 799 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %51 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח מזרח אירופי. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו שמנת, עגבניות משומרות, פלפלים בגריל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -25 דקות. עם כפית ציון 91%, המנה הזו יוצאת דופן. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם גולש חזיר איטי, שאלוט ופלפל אדום, מרק גולש איטי חזיר וכרוב חריף, ו פלפל צ'ילי מתוק ומתובל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
השג לעצמך סיר תבשיל עמוק בתנור עם מכסה וחמם אותו על הכיריים. קלעו את השומן על החזיר בתבנית חוצה כל הדרך עד הבשר, ואז תבלו בנדיבות במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
יוצקים גלוג טוב של שמן זית לסיר ומוסיפים את החזיר, השומן כלפי מטה. מבשלים כ 15 דקות על אש בינונית, כדי להבהיר את השומן, ולאחר מכן להסיר את חזיר מהסיר ולשים אותו בצד 1.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים לסיר את הבצל, הצ ' ילי, הפפריקה, זרעי הקימל, מיורן או אורגנו וקורט מלח ופלפל טוב. מנמיכים את האש ומבשלים בעדינות את הבצל למשך 10 דקות, ואז מוסיפים את הפלפלים הפרוסים, הפלפלים הצלויים והעגבניות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
זרעי קימלזרעי קימל
מרז ' ורםמרז ' ורם
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
שים את החזיר בחזרה לתוך הסיר, לתת הכל קצת לרעוד, ואז לשפוך מספיק מים רק כדי לכסות את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את החומץ-זה ייתן לו טנג קטן ונחמד. מביאים לרתיחה, לשים את המכסה על גבי, ולאחר מכן במקום בתנור שחומם מראש במשך 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
תדע מתי הבשר מבושל מכיוון שהוא יהיה רך ודביק, והוא יתפרק בקלות כשהוא מתפרק עם 2 מזלגות. אם הוא עדיין לא ממש שם, החזירו את הסיר לתנור ופשוט היו סבלניים עוד קצת!
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
כשהבשר כמעט מוכן, מבשלים את האורז במים מומלחים ורותחים במשך 10 דקות עד שהוא פשוט לא מבושל, ואז מסננים במסננת, שומרים מעט ממי הבישול ושופכים אותו חזרה לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מניחים את המסננת מעל התבנית על אש נמוכה ומניחים מכסה. השאירו לייבוש אדים ובשלו במשך 10 דקות-זה יהפוך את האורז למקסים ואוורירי.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מערבבים יחד את השמנת החמוצה, גרידת הלימון ורוב הפטרוזיליה בקערה קטנה. בסיום הבשר מוציאים את הסיר מהתנור וטועמים את הגולאש. אתה מחפש איזון של מתיקות מהפלפלים וחריפות מזרעי הקימל. קרעו או שברו את הבשר והגישו את הגולאש בכלי או קערה גדולים, עם אורז מהביל והשמנת החמוצה בטעם שלכם.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
מפזרים את שאר הפטרוזיליה הקצוצה ותוחבים פנימה!
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: שיראז, Rioja, Zweigelt

שיראז, ריוחה וצוויגלט הן בחירה מצוינת לגולאש. בעוד יין אדום הונגרי יהיה מתאים, המלצנו על כמה יינות אדומים קל יותר למצוא כי יעבוד יפה מדי. יין אחד שתוכלו לנסות הוא קיי וינטנרס מוריסון ליין סירה. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 50 דולר.
קיי וינטנרס מוריסון ליין סירה
קיי וינטנרס מוריסון ליין סירה
נטיעות סירה העתיקות ביותר בעמק וואלה וואלה, מדרונות הפונים לדרום-מזרח, אתר קריר מעט למרגלות ההרים הכחולים. פצע חזק לחיים ארוכים. אדמה צלויה, לבנדר, עשב מיובש ובשר נרפא. אילן יוחסין רציני, יין רציני.