חזיר טורטיה מו שו
. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם יש לך זנגביל, בשר חזיר tenderloin, קורנפלור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. נסו מרק טורטיה עם חזיר, בשר חזיר מצופה טורטייה, ו צלעות חזיר צ'ילי בגריל עם סלסה טורטילה-Tomatillo (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשר חזיר העונה עם מלח ופלפל ולסדר על תבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזיר הוא מעט ורוד במרכז, 20 עד 30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 145 מעלות F (63 מעלות c). בשר חזיר.
מערבבים רוטב הויסין, רוטב סויה, שמן שומשום, ו קורנפלור בקערה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים חזיר מגורר, זנגביל, בצל ירוק ושום במחבת החמה עד שהירקות ריחניים.
מוסיפים תערובת רוטב הויסין; מערבבים. כיסוי ומבשלים תחת חזיר הוא רך מאוד ורוטב הוא מעובה, על 20 דקות.
מניחים טורטיות על צלחת בטוחה במיקרוגל ומכסים במגבת נייר לחה.
לחמם במיקרוגל עד חם, כ -30 שניות. סקופ על תערובת 1/2 כוס חזיר במרכז כל טורטייה. למעלה עם תערובת סלט כרוב וגזר מגורר; טורטיות לקפל במחצית.