חזיר מגורר מתוק ומתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חזיר מתוק ומתובל מגורר. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 277 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פלפל קאיין, סוכר חום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 5 שעות ו-10 דקות. נסו חזיר מגורר חריף, פלפל חריף חזיר מגורר, ו חזיר קרוע וחריף של סינתיה. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. לשטוף ולייבש את כתף החזיר.
מערבבים יחד את הסוכר החום, שום, כמון, מלח, קאיין. לשפשף את התערובת בנדיבות ובאופן שווה על כתף החזיר.
במחבת צלייה גדולה או בתנור הולנדי, מוסיפים את הבצל הקצוץ, המרק והקולה.
מניחים את החזיר המתובל בתנור ההולנדי וצולים במשך 4 עד 6 שעות, בודקים את החזיר כל שעה עבור רוך ורמת נוזל.
כאשר החזיר הוא רך מספיק כי הוא מתפרק, לגרוס אותו עם מזלג. שמור את המיצים ושופכים אותם על חזיר מגורר לפני ההגשה.