קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות24
ציון בריאות9
מגזין

חזיר מזוגג דובדבן

חזיר מזוגג דובדבן
חזיר מזוגג דובדבן ופורט עשוי להיות רק מתאבן hor אתה מחפש. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 482 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-238 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, שאלוט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט, סטייק עם זיגוג פורטבלו וסנדוויצ'ים, ו בצל פנינה מזוגג בנמל עם עלי דפנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את עמילן התירס ומניות בקערה קטנה עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים את החמאה במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך, ערבוב מדי פעם. מערבבים את allspice ומבשלים במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
4
הגבר את החום לגובה בינוני. מערבבים את היין, דובדבנים וסוכר חום במחבת וחום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מבשלים עד התערובת מעובה מעט, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים את תערובת קורנפלור במחבת. מבשלים ומערבבים עד התערובת רותחים ומתעבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים את שקית התנור למחבת צלייה גדולה לפחות 2 אינץ ' עמוק.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
מניחים את החזיר לתוך שקית התנור.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
יוצקים את זיגוג הדובדבן על החזיר. סגור את תיק התנור עם עניבת הניילון.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
חותכים 6 (1/2 אינץ') חריצים בחלק העליון של שקית התנור. הכנס את הקצוות של התיק תחת לאטום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים ב 250 ° F. במשך 1 1/2 שעות או עד חזיר מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את החזיר משקית התנור למגש הגשה. כף חלק זיגוג הדובדבן מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
מגישים את זיגוג הדובדבן שנותר עם החזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי