חזיר מזוגג כתום
מנה אחת מכילה 554 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. מתאים ל-10 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך סוכר חום בחוזקה, חרדל dijon שמנת, זנגביל הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חזיר מזוגג כתום, ירך חזיר מזוגגת בכתום, ו ירך חזיר מזוגגת בכתום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים חזיר במחבת מרופדת רדיד אלומיניום 13 x 9 אינץ'.
מערבבים יחד ריבה והבא 4 מרכיבים; תערובת כפית על בשר חזיר.
אופים ב 350 על מדף התנור הנמוך ביותר 1 שעה ו -30 דקות, עם מיצי פאן כל 30 דקות.
הסר את החזיר מהתנור, ולתת לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.
בשר חזיר מבושל יכול להיות מוגש ישירות מהמקרר. אם אתה רוצה לשרת אותו חם, לחמם בתנור 350 לטמפרטורה פנימית של 14
חזיר מבושל צריך להיות מחומם לטמפרטורה פנימית של 160 בתנור 350. מתכנן לבשל אותו 18 עד 20 דקות לכל קילו.
חזיר יבש הוא שפשף עם מלח ותבלינים, ולאחר מכן מאוחסן עד המלח חודר באופן מלא את הבשר.
חזיר רטוב נרפא מתובל בתמיסת מלח, אשר שומר על הבשר לח והמרקם רך.