חזיר מזוגג עם דיז'ון-רוטב אננס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d 'oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חזיר מזוגג עם רוטב דיז' ון-אננס. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 366 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנפלור, חזיר, דובדבנים maraschino, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו 20 דקות. נסו Ham הוואי ומחווני אננס + וידאו, חזיר מזוגג עם רוטב חרדל אננס, ו רוטב ברביקיו מזוגג אננס חזיר מרים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים סוכר, סירופ וחרדל עד מעורבב. השתמש בסכין חיתוך כדי לעשות חתכים אלכסוניים רדודים אפילו על פני החלק העליון של בשר חזיר בכיוון אחד. חזור, ביצוע חריצים בכיוון ההפוך כדי ליצור צורות יהלום.
הכנס ציפורן שבו חתכים נפגשים.
מניחים חזיר על מתלה במחבת רדודה.
מניחים דובדבנים, לחתוך צדדים למטה, על פני השטח של בשר חזיר.
אופים 2 שעות או עד חזיר מחומם דרך, צחצוח מדי פעם עם תערובת סירופ 1/2 כוס לאחר 1-1 / 2 שעות. בערך 10 דקות. לפני בשר חזיר נעשה, מערבבים תערובת סירופ הנותרים עם קורנפלור ואננס בסיר; מביאים לרתיחה על חום בינוני גבוה, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים ומערבבים על חום בינוני-נמוך 5 דקות. או עד מעובה.