חזיר מזוגג עם כוסברה ושומר
אם יש לך חזיר, פלפל, זרעי כוסברה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה טוב. נסו שמיר-וכוסברה-פילה סלמון מתובל, רכיכות צלויות עם כוסברה, שומר ולימון מאיר, ו כוסברה בגריל-פלפל פוסינים עם כרישה ושומר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את החזיר, לחתוך בצד למטה, על מתלה להגדיר במחבת צלייה. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות. בינתיים, באמצעות מחבת כבדה, למחוץ את השומר, כוסברה, ו peppercorns. בקערה קטנה, לשלב אותם עם משמר כדי ליצור זיגוג.
מברשת 1/4 כוס זיגוג על בשר חזיר ואופים, חשוף, במשך 20 דקות.
מברשת עוד 1/4 כוס של זיגוג על בשר חזיר ואופים עד חזיר מחומם דרך, 15 עד 20 דקות. פרוסה דק ומגישים עם כוס 1/2 הנותרים של זיגוג. הפוך מראש טיפ: להכין את זיגוג משמש, כיסוי, להכניס למקרר עד 2 ימים.