קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות50
ציון בריאות3
מגזין

חזיר מזוגגגג אפור עם קומפוט אגס

חזיר מזוגגגג אפור עם קומפוט אגס
חזיר מזוגגת אפור POUPON עם קומפוט אגס נטול גלוטן, וללא לקטוז מתאבנים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 120 קלוריות. מתאים ל-50 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לכם אגס במיץ, קורנפלור, ציפורן טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מייפל וכרוב ניצנים מזוגגים אפור POUPON, מייפל וכרוב ניצנים מזוגגים אפור POUPON, ו אפור POUPON דג שובב.

הוראות

1
מחממים תנור ל-325F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים חרדל, סירופ וציפורן; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
3
מסננים אגסים, הזמנה 2 כפות. של המיץ. דק קוצצים אגסים; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
יוצקים שמורות 2 כפות. מיץ אגס לסיר בינוני. מערבבים בפלפלים, בצל ודומדמניות; מבשלים על חום בינוני עד שהירקות פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אגסיםמיץ אגסים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
דומדמניותדומדמניות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
5
מוסיפים 1/3 כוס של תערובת החרדל והאגסים הקצוצים; מבשלים 10 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
6
מערבבים קורנפלור וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
7
הוסף לתערובת אגס; מערבבים היטב. לבשל 2 עד 3 דקות. או עד תערובת מגיע לרתיחה ומתעבה, ערבוב כל הזמן. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
8
מניחים בשר חזיר במחבת צלייה רדודה; מכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים 1 עד 1-1 / 2 שעות או עד חזיר מחומם דרך (140F), חשיפת צחצוח עם תערובת החרדל הנותרת לאחר 45 דקות. פרוסת בשר חזיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עם chutney אגס.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ