תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזיר מחבת עם אפרסקים בלסמיים מתוקים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 239 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לך בצל, מלח, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום הכהה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר חום חמאה כקינוח. מתכונים דומים: חזיר עם אפרסקים מזוגגים בלסמי, מחבת חזיר צלע עם אפרסקים, ו מדליוני חזיר בלסמי עם אפרסקים בגריל וסלט אורז בר.
הוראות
1
שלב הראשון 3 מרכיבים; מפזרים באופן שווה על שני הצדדים של צלעות.
2
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 3 דקות בכל צד או עד לסיום.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
מניחים צלעות על מגש הגשה, ומפזרים באופן שווה עם 1/8 כפית מלח. תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 4 דקות או עד למכרז. מערבבים באפרסקים ושאר החומרים. מבשלים 3 דקות או עד עבה מעט, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק